Nem frikadellehorn opskrift med pizzadej.
Jeg er godt med på at de fleste foretrækker at nøjes med at bruge pizzadej til pizza. Det gør jeg personligt ikke. Jeg kan faktisk ikke specielt godt lide pizza på købt dej og foretrækker at lave den selv. Til snacks er det dog en anden sag, der synes jeg dejen egner sig fantastisk til opgaven. Det er for det første en sindsyg billig dej, det er super nemt og så er det altså også bare rigtig fint til formålet.
Du kan sagtens smøre lidt ketchup eller andet på dejen inden de bages, så er de endnu mere perfekte til madpakken. Du kan eksempelvis smøre lidt pikantost eller tomatsovs på, hvis du har lyst. Du kan også sagtens købe fuldkornsvarianten af pizzadejen og dermed få lidt flere kostfibre ind i måltidet.
Hvis du benytter fryseren til dine frikadellehorn, kan du med fordel smide et frossent frikadellehorn i madpakken om morgen, så holder hornet de andre ting i madpakken koldt lidt længere. Sammentid med at den selvfølgelig er optøet når frokosten skal indtages. Helt perfekt for barnet!
Frikadellehornet her kan godt blive blødt ved opbevaring i køleskabet, men de smager altså skønt alligevel.
Har du lyst til andre nemme madpakke ideer?
Har du lyst til at få mere madpakke inspiration til både børn og voksne? Så kan du med fordel prøve disse opskrifter:
Pirogger med kylling.
Madmuffins med skinke og grøntsager.
Pizza twisters.
Pikant pasta salat.
Vegatar pirogger.
Laksebowl.
Tunsalat pastasalat.
Nu til den super nemme og hurtige opskrift på frikadellehorn.
Psst.. mangler du en god opskrift på frikadeller? Så kan du finde en her. Jeg har altid et lager af frikadeller frosset ned – men alternativt kan du selvfølgelig bare lave nogle nu, eller du kan planlægge det til aftensmaden og så bare lave rigeligt.
Nem frikadellehorn opskrift - nemme madpakke ideer.
Ingredienser
- 4 store frikadeller
- 1 rulle pizzadej
- Æg eller mælk (til pensling)
- evt. ketchup
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Rul dejen ud - skær den midt over og derefter i 6 strimler på den lange led (så dine strimler bliver "korte"). Du har nu 12 stykker dej.
- Skær dine frikadeller over i 3 hver så du nu har 12 aflange stykker frikadelle.
- Rul dine strimler af dej rundt om frikadellerne. Læg dem på en bageplade med bagepapir på.
- Pensel dine frikadellehorn og sæt dem i ovnen i ca. 10 minutter til dejen er færdigbagt og gylden på toppen.
- Server straks dine horn med lidt ketchup eller lad dem køle af, inden de ligges i en frysepose og opbevares på køl (eller i fryseren) til madpakken.
Velbekommen,
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du følge med på mine sociale medier?
Engang i mellem er det rart at følge folk på de sociale medier, for vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke lige bliver påmindet og inspireret til det. Jeg er at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har dog også en instagram der kun er dedikeret til mad og opskrifter – hashtagmor_blog.
Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op og desuden også engang i mellem river ældre opskrifter frem fra gemmerne, for at dele yderligere inspiration med mine skønne følgere derinde.
Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor hvor jeg også deler masser af nye og ældre opskrifter. Kort sagt, jeg er nok at finde på de fleste platforme, og så er det jo bare at vælge din favorit.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
Jeg bliver desuden virkelig glad, når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter på de sociale medier. På den måde kommer mine mange opskrifter lettere ud til flere madglade mennesker, som også kan nyde godt af mine nemme og lækre opskrifter. På forhånd, tusind tak for hjælpen!
[…] Frikadellehorn […]
[…] Indbagte frikadeller. […]