Nemme pizza twister med skinke og pikantost lavet af købe pizzadej. Perfekt som lækker madpakke ideer til børn og voksne.
Hvis du ønsker en lækker dip hertil, så kan jeg i den grad anbefale min aioli med persille.
Pizza twister med skinke og pikantost
Pizza twister er genialt som lækker madpakke ideer, de kan laves med diverse ingredienser og ikke kun skinke, persille og pikantost som i dette tilfælde.
Hvis du gerne vil lave dem med andet fyld, så er det oplagt med:
- Stegt hakket oksekød, løg og fetaost.
- Tun, rødløg, neutral smøreost og majs.
- Skinke, hvidløgsost, porre og broccoli.
- Mini pepperoni, tomatsovs og mozerellaost.
- Stegt hakket kylling, cheddarost og porre.
Du kan også prøve mine bacon twisters med butterdej.
Lækker madpakke ideer til børn med købe pizzadej
I fryseren havde jeg en del købe pizzadej fordi jeg fandt det på tilbud på et tidspunkt. Jeg er dog gladest for at lave dejen selv når vi spiser pizza herhjemme, så efter en del tid i fryseren, besluttede jeg mig for at prøve med nogle andre ting end pizza. Jeg tænkte straks at en omgang lækker madpakke ideer til børn ville være oplagt, og af den årsag lavede jeg 5 forskellige madpakke snacks, deriblandt pizza twister. Jeg skal nok dele mine opskrifter med købe pizzadej løbende her på bloggen. Jeg forestiller mig også at lave et samlet madpakke indlæg, det er nemlig min umiddelbare tanke at det kunne være et hit.
Vil du hellere finde på noget andet til madpakken? Prøv mine pirogger med kylling.
Pizza twister med skinke og pikantost af købe pizzadej
Ingredienser
- 1 rulle pizzadej
- 120 gram skinketern (jeg hakker det fint)
- 150 gram pikantost
- 1 håndfuld persille (hakkes med skinken)
- Mælk eller æg til pensling
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft
- Rul din pizzadej ud af pakken.
- Vask din persille og put den i en minihakker sammen med skinken. Hak det fint.
- Smør pikantost på hele din pizzadej. Tilfør derefter din skinke og persille blanding på øverste halvdel af pizzadejen. Det skal fordeles på den lange led.
- Fold din pizzadej på midten, så dit fyld nu ligger i mellem de to "stykker" dej på den lange led.
- Find en skarp kniv eller en pizzaskære. Skær din dej i 12 aflange stykker der er samme størrelse.
- Nu skal dine stykker twistes inden de lægges hen på en bageplade med bagepapir.
- Varm dine pizza twister i ovnen, 15 minutters tid på 180 grader varmluft (i en forvarmet ovn). Du skal holde øje med dem løbende. Når dejen er gennembagt og dine twisters er brune på toppen er de færdige.
- Du kan spise dem med det samme, lægge dem i en pose i køleskabet i op til 4 dage når de er kølet af eller putte dem i fryseren.
Velbekomme.
Varmeste hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du gerne følge med på min instagram hvor jeg deler mit liv som mad blogger, mor til to og kontorassistent? Du kan også finde min rene madprofil på instagram – hashtagmor_blog. Eller vil du følge med på facebook, hvor jeg deler nye opskrifter og desuden river gamle opskrifter frem til tider?
Du kan naturligvis også følge mig på pinterest profil under navnet #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en besked til mig. Både ved spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg kan.
[…] kan også sagtens lave opskriften på butterdejsstang om til nogle skønne twisters. (du kan finde twister metoden her) Det er altså perfekt i en madpakke, og så smager de skønt med butterdej i stedet for pizzadej […]
[…] du med fordel prøve disse opskrifter: Pirogger med kylling. Madmuffins med skinke og grøntsager. Pizza twisters. Pikant pasta salat. Vegatar pirogger. Laksebowl. Tunsalat […]
[…] Pizza twisters. […]
Virkelig lækre! Absolut ikke sidste gang de bliver lavet..
Det er jeg vildt glad for at høre! Tusind tak for rosen 🙂
Kæmpe succes at have den 6-årige med i køkkenet – det var helt overskueligt og hun var pavestolt af kreationen. (Og så smagte de også dejligt, endnu bedre når de er kølet lidt ned).
Det er jeg simpelthen så glad for at høre!! Dejligt ..
Vores piger på 5 år og 6 år elsker også når de kan deltage og faktisk lave en hel opskrift “selv” 🙂
De varmeste hilsner, Michelle Elbæk Jensen
Virkelig gode
Tusind tak Nicoline! 🙂