Denne skønne skønne fiske roulade smager altså virkelig lækkert! Denne opskrift er med laks og spinat, og det er altså en virkelig lækker kombination. Jeg har brugt en neutral smøreost – men en pikantost eller en purløgsost kunne også være en fantastisk løsning!
Hvilket laks skal bruges til denne fiske roulade?
Jeg havde umiddelbart tænkt mig at bruge gravet laks til denne roulade, altså det man bruger som pålæg. Men da jeg stod foran køledisken kom jeg til at se på den varmtrøget laks, som absolut er min favorit! Der kunne jeg ikke modstå fristelsen, så jeg valgte altså at bruge varmtrøget laks til denne roulade. Du kan selvfølgelig også sagtens bruge gravet laks, hvis det er din favorit. Denne opskrift med laks og spinat kan altså sagtens laves med andre typer fisk eller rejer, men spinaten synes jeg høre til uanset hvilken fiske type man ønsker at bruge.
Du kan også prøve min madroulade med skinke – opskriften er lige her.
Hvad kan man ændre i denne opskrift med laks og spinat?
Denne skønne opskrift med laks og spinat er en skøn kombination af varmtrøget laks, neutral buko smøreost og frisk spinat. Du kan dog med fordel ændre på smøreosten hvis du ønsker andre smage. Du kan også sagtens som nævnt ovenfor, vælge en anden type kød. Har du brug for at tilføje andre grøntsager, så kan frisk salat anbefales. Derudover kan du sagtens tilføje peberfrugt i mindre stykker til din spinat. Min roulade opskrift med laks og spinat er skøn både til aftensmad, frokost eller i madpakken.
Prøv også min madroulade med oksekød – let og lækker!
Denne roulade kan både spises varm og kold – faktisk smager den næsten endnu bedre dagen efter når den er kold. Der har den fået lov at trække en masse smag. Den bliver aldrig helt varm, da laksen jo er kold. Men lun er altså også ret lækkert, selvom jeg som nævnt bedst kan lide den kold.
Fiske roulade - opskrift med laks og spinat.
Ingredienser
Pandekagen
- 125 gram hvedemel
- 4 dl mælk
- 4 hele æg
- salt
Fyld
- olie
- 3 håndfulde spinat (store håndfulde)
- ½ løg (hakket)
- 200 gram neutral smøreost
- salt
- peber
- 300 gram varmtrøget laks
Tilbehør
- gnavegrønt
Sådan gør du
- Rør mel og æg godt sammen.
- Tilsæt mælken lidt af gangen.
- Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på pladen.
- Sæt det i ovnen ved 180 grader varmtluft i ca. 20-25 minutter.
- Hak dine løg.
- Put spinat på en pande med lidt olie. Lad det falde sammen og tilføj derefter løg og ost. n Husk at røre godt rundt. Skær din laks i mindre stykker.
- Når “pandekagen” er færdig fordeles al fyldet ovenpå og den rulles sammen.
- Serveres straks eller puttes på køl og varmes i ovnen inden servering.
Velbekomme.
Varmeste hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du gerne følge med på min instagram hvor jeg deler mit liv som mad blogger, mor til to og kontorassistent? Eller vil du følge med på facebook, hvor jeg deler nye opskrifter og desuden river gamle opskrifter frem til tider?
Du kan også følge mig på pinterest profil under navnet #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en besked til mig. Både ved spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg kan.
[…] Du kan også prøve min madroulade med laks. […]
[…] Du kan også prøve min mad roulade med laks – nemt og lækkert! […]
[…] Torsdag: fiske roulade med laks. […]
[…] Tirsdag: madroulade med laks og spinat. […]
[…] Søndag: fiske roulade med laks […]
[…] Søndag: fiske roulade med laks […]
[…] Onsdag: madroulade med laks […]
[…] Fiskeroulade med laks. […]
[…] Fiskeroulade med laks. […]