Denne lækre madroulade indeholder det lækreste fyld. Skinkestrimler, porre, peberfrugt og hvidløgsost. Både børn og voksne herhjemme er vilde med madroulade.
Af alternativer eller supplementer kan jeg anbefale revet gulerødder, fint hakket broccoli, ærter og majs. Du kan også bruge en pikantost hvis du ikke er så glad for hvidløgsosten.
Du kan også prøve big mac rouladen, den er super lækker! Opskriften finder du her.
Min madroulade er baseret på en “pandekage”, den er baseret på æg, mælk og 2 slags mel. Personligt kan jeg godt lide den grove variant med fuldkornsmel, men hvis du ikke er vild med det, kan man sagtens droppe fuldkornsmelet og erstatte det med hvedemel.
Madroulade er en af de lette retter som med fordel kan serveres i en travl hverdag. Jeg plejer at skære en salat som tilbehør eller servere nogle grøntsagsstave – det er super lækkert med en frisk salat som tilbehør, men det er ikke nødvendigt med tilbehør hvis man gerne bare vil nøjes med madroulade.
Du kan også prøve min pikante pastasalat, opskriften finder du her.
Jeg havde pigerne med i køkkenet, først rørte Agnes, mens Ellie puttede alle ingredienser i – da den var færdigrørt hjalp Agnes med at skære grøntsager, mens Ellie fik lov at røre videre. De hygger sig altid når vi går i køkkenet sammen, det sker dog sjældent at de begge er med, Agnes plejer at være virkelig træt efter børnehaven og derfor sidder hun oftest bare og slapper lidt af, mens Ellie og jeg fikser maden. I dag havde hun dog lyst til at være med, hvilket var SÅ dejligt!
Her er opskriften på en enkelt madroulade:
Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.
Retten er: fryseegnet, kan genopvarmes, madpakke og frokost egnet.
Ingredienser:
“Pandekagen”:
75 gram hvedemel.
50 gram fuldkornsmel.
5 dl skummetmælk.
4 hele æg.
Lidt salt.
Fyld:
1 porre.
1 peberfrugt.
250 gram skinkestrimler.
200 gram buko hvidløgsost.
Fremgangsmåde:
1. Rør mel og æg godt sammen.
2. Tilsæt mælken lidt af gangen.
3. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på pladen.
4. Sæt det i ovnen ved 180 grader varmtluft i ca 20-25 minutter.
5. Skær grøntsagerne.
6. Put grøntsagerne, skinkestrimlerne og hvidløgsosten på en pande. Husk at røre godt rundt.
7. Når “pandekagen” er færdig puttes fyldet ovenpå og den rulles sammen.
8. Serveres straks eller puttes på køl og varmes i ovnen inden servering. Madrouladen kan også fryses – så du kan roligt lave dobbelt portion.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Tirsdag: madroulade med skinke og grøntsager. Nemt og lækkert aftensmad! Madrouladen er en klassiker som vi elsker herhjemme. Eventuelle rester kan bruges til madpakken. […]
[…] Lørdag: madroulade med skinke og grøntsager. […]
[…] Du kan også prøve min madroulade med skinke – opskriften er lige her. […]