#Hashtagmor

Opskrifter, mad og kærlighed

  • Opskrifter
    • Opskrifter aftensmad
    • Frokost ideer
    • Morgenmad ideer
    • Bagning
    • Madplan
    • Billig madplan – budget madplan
    • Mad på tid (arbejdstid)
    • Gryderetter
    • Vegatar opskrifter
    • Suppe opskrift
    • Tærte opskrift
  • Bagom bloggeren
    • Mine piger
    • Anmeldelser
  • Ferie og rejse
august 12, 2017

Madroulade med oksekød.

Madroulade er altid en sikker vinder – det var min veninde Camilla der introducerede mig til den og som altid har jeg justeret i opskriften, blandt andet har jeg tilført fuldkorn (det er jo så pokkers sundt, som man siger) og ændret i fyldet.

madroulade med oksekød #hashtagmor.

Jeg har tidligere delt en opskrift på bigmac roulade, den finder du her.

Det er nem mad hvis man får gæster, da det kan tilberedes i forvejen og blot puttes i ovnen – sammentid smager det vildt godt og variationerne er uendelige, vi laver det også ofte med skinke og broccoli, eller med kylling og bacon – og selvfølgelig nedenstående, dog uden oksekødet.

madroulade med oksekød #hashtagmor.

Jeg har også delt en opskrift på madroulade med kylling, den finder du her.

Her er opskriften på en enkelt roulade:

Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 40 minutter.
Heraf arbejdstid: 20 minutter.

Ingredienser:
“Pandekagen”:
75 gram hvedemel
50 gram fuldkornsmel
5 dl skummetmælk
4 hele æg
Lidt salt

Fyld:
1/2 porre
1/2 peberfrugt
250 gram hakket oksekød
150 gram buko pikantost
Lidt salt

Fremgangsmåde:
1. Rør mel og æg godt sammen.
2. Tilsæt mælken lidt af gangen.
3. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på pladen.
4. Sæt det i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.
5. Brun kødet på en tør pande.
6. Skær grøntsagerne.
7. Når kødet er brunet tilsættes grøntsagerne. Husk at røre godt rundt.
8. Put pikantosten oveni.
9. Når “pandekagen” er færdig puttes fyldet ovenpå og den rulles sammen.
10. Serveres straks eller puttes på køl og varmes i ovnen inden servering. Madrouladen kan også fryses – så du kan roligt lave dobbelt portion.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on LinkedIn (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Spejlæggekage med fetaost.
8 tips til at minimere dit madspild og spare på madbudgettet.

12 comments

  • lena
    august 14, 2017

    Hvor ser det lækkert ud 🙂 Den opskrift kommer på ugens madplan 🙂

    Reply
    • hashtagmor
      august 14, 2017

      Det er jeg glad for at høre! Dejligt når det man laver giver mening for andre 🙂

      Reply
  • Simone
    august 14, 2017

    Hmm jeg bliver helt sulten. Hvor ser det godt ud! 😀

    Reply
    • hashtagmor
      august 14, 2017

      Tusind tak Simone! 🙂

      Reply
  • Bodil Hvid
    september 6, 2017

    Man kan også bruge den samme pandekage, men så med tun mouss i. Når den er kold ( godt at lave den dagen før) skæres den i skiverlægges på salatbund og pyntes med rejer og evt kvarte æg, kaviar. Der serveres en kold sovs af creme fraiche smagt til med ketchup, paprika, lidt sukker salt og peber.

    Reply
    • hashtagmor
      september 6, 2017

      Ej hvor lyder det lækkert! Tak for tippet ❤

      Reply
  • Mia Kristensen
    september 9, 2017

    Ser super lækkert ud. Skal absolut prøves
    Den enkelte portion, hvor mange personer regner du den til?
    Og den dobbelte, bager du så kun een pandekage, eller to?

    Reply
    • hashtagmor
      september 10, 2017

      Dobbelt er dobbelt af det hele, både fyld og pandekage 🙂

      Vi spiser lidt over en halv (enkelt portion) 2 voksne og 2 børn – og så er der til madpakker dagen efter. 🙂

      Reply
  • Marianne
    november 1, 2018

    Hej,

    Lækker blog
    Hvis man laver i forvejen og de skal lunes hvor længe skal de så have og på hvad?

    Reply
    • admin
      november 1, 2018

      Hej Marianne.
      Tusind tak for rosen!
      Ca. 20-25 minutter på 180 grader, fordi den er ruller med fyld. Men jeg plejer at dække den over med søvlpaprir så den ikke bliver mørk 🙂

      De varmeste hilsner
      Michelle Elbæk Jensen #hashtagmor

      Reply
  • Fiske roulade - opskrift med laks og spinat. – #Hashtagmor
    februar 29, 2020

    […] Prøv også min madroulade med oksekød – let og lækker! […]

    Reply
  • Roulade med tunsalat - opskrift med fisk. #Hashtagmor
    marts 9, 2020

    […] Vil du hellere prøve en helt traditionel madroulade – så prøv denne med oksekød. […]

    Reply

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem er jeg?

Velkommen til #hashtagmor, en blog om mad, børn og mit liv på godt og ondt.

Jeg er en femogtyve år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent, instagrammer og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, lidt for ærlige indlæg, alt for meget foodspam og en blog skrevet, lige fra hjertet.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

Opskrifter med ost

Tun sandwich med smeltet mozzerella og avokado. #hashtagmor

Opskrifter med kylling

Kylling i pikantsovs med ovnkartofler

Lækkerier

Lækre lakrids marengs kyskager. #hashtagmor

Mad på 15 minutter

Nem og lækker pasta med crispy bacon.

One pot – nemme retter

One pot pasta med kødboller - nem og lækker børnefavorit. #hashtagmor
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.