Madroulade er altid en sikker vinder – det var min veninde Camilla der introducerede mig til den og som altid har jeg justeret i opskriften, blandt andet har jeg tilført fuldkorn (det er jo så pokkers sundt, som man siger) og ændret i fyldet.
Jeg har tidligere delt en opskrift på bigmac roulade, den finder du her.
Det er nem mad hvis man får gæster, da det kan tilberedes i forvejen og blot puttes i ovnen – sammentid smager det vildt godt og variationerne er uendelige, vi laver det også ofte med skinke og broccoli, eller med kylling og bacon – og selvfølgelig nedenstående, dog uden oksekødet.
Jeg har også delt en opskrift på madroulade med kylling, den finder du her.
Her er opskriften på en enkelt roulade:
Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 40 minutter.
Heraf arbejdstid: 20 minutter.
Ingredienser:
“Pandekagen”:
75 gram hvedemel
50 gram fuldkornsmel
5 dl skummetmælk
4 hele æg
Lidt salt
Fyld:
1/2 porre
1/2 peberfrugt
250 gram hakket oksekød
150 gram buko pikantost
Lidt salt
Fremgangsmåde:
1. Rør mel og æg godt sammen.
2. Tilsæt mælken lidt af gangen.
3. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på pladen.
4. Sæt det i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter.
5. Brun kødet på en tør pande.
6. Skær grøntsagerne.
7. Når kødet er brunet tilsættes grøntsagerne. Husk at røre godt rundt.
8. Put pikantosten oveni.
9. Når “pandekagen” er færdig puttes fyldet ovenpå og den rulles sammen.
10. Serveres straks eller puttes på køl og varmes i ovnen inden servering. Madrouladen kan også fryses – så du kan roligt lave dobbelt portion.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
Hvor ser det lækkert ud 🙂 Den opskrift kommer på ugens madplan 🙂
Det er jeg glad for at høre! Dejligt når det man laver giver mening for andre 🙂
Hmm jeg bliver helt sulten. Hvor ser det godt ud! 😀
Tusind tak Simone! 🙂
Man kan også bruge den samme pandekage, men så med tun mouss i. Når den er kold ( godt at lave den dagen før) skæres den i skiverlægges på salatbund og pyntes med rejer og evt kvarte æg, kaviar. Der serveres en kold sovs af creme fraiche smagt til med ketchup, paprika, lidt sukker salt og peber.
Ej hvor lyder det lækkert! Tak for tippet ❤
Ser super lækkert ud. Skal absolut prøves
Den enkelte portion, hvor mange personer regner du den til?
Og den dobbelte, bager du så kun een pandekage, eller to?
Dobbelt er dobbelt af det hele, både fyld og pandekage 🙂
Vi spiser lidt over en halv (enkelt portion) 2 voksne og 2 børn – og så er der til madpakker dagen efter. 🙂
Hej,
Lækker blog
Hvis man laver i forvejen og de skal lunes hvor længe skal de så have og på hvad?
Hej Marianne.
Tusind tak for rosen!
Ca. 20-25 minutter på 180 grader, fordi den er ruller med fyld. Men jeg plejer at dække den over med søvlpaprir så den ikke bliver mørk 🙂
De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen #hashtagmor
[…] Prøv også min madroulade med oksekød – let og lækker! […]
[…] Vil du hellere prøve en helt traditionel madroulade – så prøv denne med oksekød. […]