I dag ville Jesper gerne slå græs da han kom hjem fra arbejde, og jeg skulle op i fakta og købe ind til at bage kage, da jeg i morgen har sidste arbejdsdag i rengøring, hvor jeg i mere end 5 skønne år har været kontorassistent. Jeg kommer virkelig til at savne alle mine fantastiske kolleger!
Jeg bagte en oreotærte med saltet karamel til mine kollegaer – find opskriften her.
Eftersom tiden var knap, blev det til pomfritter fra frost og nogle forårsruller vi havde i fryseren. Der var ikke ligefrem tid til de store eksperimenter. Men jeg har i lang tid forsøgt mig at skabe den helt rigtige krydderiblanding, og i dag blev det virkelig lækkert!! Det smagte faktisk lidt som de pomfritter man køber på sunset – ikke helt, men tæt på!
Ingredienser:
1 pose helt tynde pomfritter.
Olie.
2 spsk finthakket persille.
1 spsk paprika.
1 spsk salt.
1 spsk løgpulver.
1 spsk oregano.
1 tsk peber.
1 tsk basilikum.
Tilbehør:
1 pose forårsruller eller andet.
Dip.
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Put pomfritterne på en bageplade med bagepapir.
3. Hæld en smule olie over.
4. Varm pomfritterne og forårsrullerne efter anvisningerne på pakkerne.
5. Hak persillen meget fint og bland derefter alle krydderierne.
6. Når pomfritterne er færdige fordeles krydderierne udover de varme pomfritter.
7. Server dine sunset pomfritter med valgfri dip, jeg brugte salatmayo og sød chilidressing.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Du kan med fordel servere disse pomfritter til, for at få en smag af sunset. […]
[…] Jeg kan klart anbefale dig at spise din aioli til disse lækre pomfritter med inspiration fra sunset… […]