Engang i mellem er det altså lækkert med en sandwich til aftensmaden – og selvom steder som sunset, Joe and the Juice og andre cafeér helt sikkert servere fantastiske sandwich, så er det altså både nemt og billigt at lave sine egne. Disse ciabatta flutes er fyldt med en lækker tun salat og smeltet cheddarost. Super nemt og ekstrem lækkert!
Du kan med fordel servere disse pomfritter til, for at få en smag af sunset.
Hvilke ciabatta flutes anbefales til opskriften?
Jeg bruger faktisk blot de billige ciabatta flutes man findes i de forskellige supermarkeder. De koster vel en 4 – 6 kr pr styk. Dem kan jeg ret godt lide, og så er de faktisk også gode til tapas m.v. i det tilfælde plejer jeg blot at fugte dem lidt og smide i ovnen.
Tilbehør til retten?
Som tilbehør kan du selvfølgelig bruge den opskrift jeg har linket til højere oppe, som er pomfritter ala sunset. De smager ret fantastiske og er selvfølgelig også vildt nemme at lave – det skal de selvfølgelig være når jeg er bag opskriften. Derudover kan i sagtens lave noget lækkert aioli.
Min mega nemme opskrift på aioli finder du lige her.
Du kan dog også sagtens bare servere en hurtig salat, det er nemlig altid rart med lidt frisk og lækker serveret med de lidt tunge ostefyldte ciabatta flutes.
Ciabatta flutes med tun salat og cheddarost
Ingredienser
- 1 dåse tun
- ½ rød løg (hakket)
- 30 gram mozerellaost
- 1 spsk cremefresie
- salt
- peber
- 1 ciabatta flutes (de aflange)
- olie
- cheddarost i blok (mængde efter smag)
Sådan gør du
- Skær dit ciabatta flute over på midten og derefter i 4 firkanter.
- Smør lidt olie på alle 8 skiver.
- Bland dit tun med cremefresie, mozerella og hakket rødløg. Krydre med salt og peber til du synes smagen er god.
- Fordel dit tun på dine 4 bunde, læg dem på en bageplade. Læg også dine 4 toppe og fordel her cheddarosten - du vælger selv hvor meget der skal på.
- Sæt pladen med dine ciabatta flutes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter, til osten er smeltet. Læg dem nu sammen og nyd dem varme og sprøde.
- Server eventuelt salat til dine ciabatta flutes med tunsalat og cheddarost.
Velbekomme.
Varmeste hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du gerne følge med på min instagram hvor jeg deler mit liv som mad blogger, mor til to og kontorassistent? Eller vil du følge med på facebook, hvor jeg deler nye opskrifter og desuden river gamle opskrifter frem til tider?
Du kan også følge mig på pinterest profil under navnet #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en besked til mig. Både ved spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg kan.
Hej.
Cheddarosten – skal den inden i sandwichen eller ovenpå “top-brødet”?
indeni sandwichen, men den bages åbent og det ligges på topskiven, så det smelter udover den 🙂
[…] Du kan også prøve min skønne tun sandwich med cheddarost. […]
Hejsa
Tun i vand eller olie?
Creme fraish 9,18 eller 38%?
Er det uden betydning?
Mvh Helle
Jeg bruger tun i vand og 18 % – men brug det du bedst kan lide 🙂
Med venlig hilsen
Michelle Elbæk Jensen #hashtagmor