Dagens aftensmad blev en hurtig omgang tacos med fyld. Fra jeg startede madlavningen, til den endte på bordet gik der 20 minutter – så det er bestemt til at overskue. Opskriften er mega nem at gå til – og jeg tænker faktisk det er en perfekt nybegynderret, så måske jeg skal skrive den på lidt oftere om torsdagen og så nøjes med at sende Jesper et link til min blog? Det ville bestemt være en mulighed.
Du kan også sagtens bruge pulled chicken som fyld – find en opskrift her.
Du kan servere de fleste grøntsagstyper til dine tacos – jeg elsker alle de traditionelle salatting, som iceberg, agurk, majs, løg o.lign. Derudover putter jeg altid masser af cheddarost på og cremefresie. Mums!
Du kan også prøve mine tacodogs – et twist af den traditionelle hotdog.
Mængde: 10 tacoskaller med fyld/2 voksne og 2 børn.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.
Ingredienser:
500 gram hakket oksekød.
Olie.
1 pose tacomix.
1 dåse tomatpure.
1 rødløg.
1/3 del broccoli.
1 pakke tacoskaller med 10 stk.
150 gram chedderost.
1 dåse majs.
1/2 agurk.
2.5 dl creamfresie.
1/2 pose gougamolemix.
2 advokadoer.
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
2. Brun kødet i en gryde med lidt olie.
3. Hak løg og broccoli i små stykker.
4. Når kødet er brunt tilsættes først tomatpure – det gennemsteges og tacomix krydderierne tilsættes.
5. Løg og broccoli tilsættes.
6. Varm kødet godt igennem og fyld det derefter i tacoskaller som stilles i et ovnfast fad. Tacoskallerne skal ca fyldes halvt.
7. Dine tacos overdrysses med chedderost og lunes i ovnen i 5-10 minutter.
8. Mens tacoskallerne er i ovnen skæres agurkerne i små stykker.
9. Mos advokadoerne og tilsæt 2 spsk creamfresie og 1/2 brev gougamolemix.
10. Når chedderosten har fået lidt farve serveres dine tacos med gougamole, creamfresie, agurk og majs.
Hvis du kan lide mexicansk mad, er Bønner ala mexico, tortillia tærte eller pulled chicken til mexicanske pandekager måske også noget for dig? Opskrifterne finder du ved at klikke på navnet som også er den farvet tekst.
Velbekommen!
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at kommentere her på bloggen, på min facebookside eller min instagram hvis du har spørgmål til en af mine opskrifter eller andet. Ris og ros modtages også med kyshånd.