Madroulade med kyllingekebab og feta ost er en virkelig nem og lækker ret til de travle hverdagsaftener. Jeg er stor fan af kyllingekebab og fetaost på pizza, derfor var det naturligt for mig også at prøve kombinationen i min opskrift på madroulade. Det var et kæmpe hit og hele familien spiste den med stor velbehag.
Madroulade med kyllingekebab og feta ost
Jeg steger min kyllingekebab på en pande inden den puttes i madrouladen. Du kunne sikkert også sagtens putte det med i ovnen sammen med osten og lade det “stege” derinde – det ville dog give ekstra ventetid da du er nødt til at bage dejen er færdig inden du kan tilføje ost og kyllingekebab og derudover forlænge tiden efterfølgende til omkring 15 minutter til din kyllingekebab er færdigstegt i ovnen. Det kan dog give god mening hvis du gerne vil lave hele retten i ovnen og slippe for at have en pande i gang oveni.
Jeg elsker personligt også fetaost der er varmet – så hvis du også gør det kan du smide det med osten i ovnen frem for at vente til senere med at fylde den. Det er smag og behag. Jeg gjorde det først efterfølgende fordi jeg lavede halvdelen kun med kyllingekebab og mozzerellaost og den anden halvdel med feta, løg og majs også. Børnene kan bedst lide at der ikke er for mange ting i mine madroulader og på denne måde kan man opfylde begge behov uden det store bøvl. De fik tilbudt feta, løg og majs ved siden af.
Tilbehør til min madroulade
Jeg har ingen grøntsager i denne madroulade denne gang udover mine Majs. Men du kan altså sagtens putte salat, tomat, agurk og andet ind i rouladen også. Det kan jeg 100 % anbefale hvis du har nogle grøntsagsglade børn. Alternativt kan du serverer din madroulade sammen med en masse gnavegrønt som jeg har gjort eller en nem salat ved siden af. Det er altid et kæmpe hit hos os når jeg laver gnavegrønt ved siden af da børnene ikke er fan af for mange synlige grøntsager i maden.
Vil du prøve nogle af mine andre roulader? Så prøv disse:
- Pizza roulade med salat.
- Big mac roulade.
- Roulade med oksekød og pikantost.
- Mad roulade med laks og spinat.
- Tunsalat roulade.
- Madroulade med skinke.
- En skøn kyllinge roulade.
Det er altid med smil i børnenes ansigt når der er madroulade på menuen. Denne opskrift røg direkte ind i top tre over madroulader sammen med pizza roulade og big mac rouladen.
Madroulade med kyllingekebab
Ingredienser
Rouladen
- 125 gram hvedemel.
- 4 hele æg.
- 1 smule salt.
- 5 dl skummetmælk.
Fyld
- 300 gram kyllingekebab.
- 100 gram mozzerellaost.
- 1 lille dåse majs.
- 1 helt løg.
- 100 gram fetaost.
Tilbehør
- Gnavegrønt. (agurk, tomat, æbler og gulerødder)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Rør mel, salt og æg godt sammen i en skål. Tilføj mælken lidt af gangen. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på pladen.
- Sæt det i ovnen i cirka 20 minutter til den er gennembagt.
- Steg din kyllingekebab på en pande. Skær løg ud i ringe. Lav dit gnavegrønt klar.
- Fordel osten ovenpå din roulade. Bag den i ovnen igen i cirka 5 minutter til osten er smeltet.
- Put din kyllingekebab på sammen med fetaosten, løg og majs.
- Rul sammen og server straks.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!