En ny uge er startet, mandag er som altid en fucking killer.. Amen ligemeget hvor tidligt jeg går i seng søndag aften, så er jeg mega træt mandag morgen .. det er som om at kroppen bare kalder “weeeeeekeeeend” og “søøøvn!!” Men sådan er det nok bare at være mor, blogger og fuldtidsansat – vi lever kun en gang, så vi er nødt til at få mest muligt ud af livet. Jeg har heldigvis endnu en opskrift at dele med jer – denne gang en super lækker men også mega nem hverdagsret, madroulade med kylling og pikantost. Maden her er super let at lave, den er både hurtig og nem og det er jo et plus som børnefamilie.
Jeg er så glad for min mulighed for at dele mit liv med jer her på bloggen, jeg elsker alle jeres søde kommentare til min mad, og det gør mig vildt glad at høre når nogle af jer har prøvet mine opskrifter med succes – tak for jer!
Pikantost kan virkelig gøre enhver ret så meget bedre! Vi spiser jævnligt madroulade herhjemme, i forskellige varianter. I dag stod menuen på den klassiske madroulade med kylling og pikantost – du kan med fordel tilsætte bacon også, det gør den bestemt ikke ringere.
Madroulade med kylling serveres straks eller puttes på køl og varmes i ovnen inden servering. Den egner sig super godt til gæstemad, da alt kan laves på forhånd. Madrouladen kan også fryses – så du kan roligt lave dobbelt portion.
Prøv også madroulade med oksekød, opskriften kan du finde her.
Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.
Ingredienser:
“Pandekagen”:
75 gram hvedemel.
50 gram fuldkornsmel.
5 dl skummetmælk.
4 hele æg.
1 smule salt.
Fyld:
1 porre.
1 rød peberfrugt.
300 gram forstegt kylling.
200 gram buko pikantost.
Tilbehør:
1/2 salathovede.
1/2 agurk.
1 lille dåse majs.
1 peberfrugt.
Dressing.
Fremgangsmåde:
1. Rør mel, salt og æg godt sammen.
2. Tilsæt mælken lidt af gangen.
3. Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på pladen.
4. Sæt det i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter.
5. Skær grøntsagerne til fyldet og put dem på en pande.
6. Skær kyllingen og put også det på panden.
7. Put pikantosten oveni.
8. Når “pandekagen” er færdig puttes fyldet ovenpå og den rulles sammen.
9. Skær en hurtig salat som tilbehør og server madrouladen med kylling.
Velbekommen!
Bigmac rouladen er en anden af vores favorit mad roulader herhjemme, opskriften finder du her.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at smide en kommentar til retten her på bloggen, hvis du har spørgsmål, ønsker eller andet.
Vil man mon kunne bruge vand i stedet for mælk? 🙂
Jeg er lige faldet over din blog – den ser lækker ud, og skal helt sikkert bruges til projekt “nu SKAL vi altså til at lave madplaner!” 🙂
Hej Tina.
Tusind tak for din besked! Jeg tænker godt at du kan bruge vand i stedet for mælk ja – evt smid en spiseskefuld mel i mere 🙂 ..
God fornøjelse med madplanerne – det er mega skønt ikke at skulle tænke over indkøb og “hvad skal vi spise” i løbet af ugen 🙂
[…] Madroulade med kylling. Denne madroulade er super let at lave, og så indeholder den en hel masse skønne og sunde ingredienser. Prøv den endelig! Der er også en masse andre roulader på bloggen, hvis kylling ikke er favoritten. […]
[…] Vil du hellere prøve en anden madroulade? Så kan du med fordel forsøge min opskrift med kylling. […]
Hejsa
Kan man bruge noget andet end pikantost, vores søn kan ikke lide ost.
Hvad kan han lide? Altså tomatsovs kunne være et bud 🙂 Eller du kan bruge en anden slags sovs – eksempelvis lave en hvid sovs og blande sammen med 🙂
Med venlig hilsen
Michelle Elbæk Jensen
[…] En skøn kyllinge roulade. […]