Jeg er glad for salater til aftensmad, Jesper not so much. Men denne rissalat med rejer smager altså virkelig skønt! Risblandingen er lavet med hakket rødløg og forårsløg og det giver så fin smag til risene at koge løgene med i.
Jeg har valgt at toppe med hjertesalat, tomat og fetaost – alle tre skønne ingredienser, men man kan selvfølgelig sagtens vælge nogle andre hvis det passer bedre til ens smagsløg.
Du kan også prøve min laksebowl, den smager virkelig lækkert!
Jeg brugte rejer fra frost fordi det lige var det vi havde, men jeg ville helt sikkert vælge en frisk vation næste gang. Det smager bare af mere når man bruger friske rejer fremfor frosne, der kan have tendens til at smage lidt vandet.
I forhold til fetaosten bruger jeg altid den blå puck blok fetaost. Den smager fantastisk!!!
Du kan også finde lækker inspiration til sund mad lige her på min liste.
Jeg bruger bare edamamebønner fra frost, de kan eventuelt lige koges med de sidste 3 minutter af risenes kogetid. Vær dog opmærksom på at de frosne bønner vil gøre så vandet stopper med at koge. Så måske skal de lige have et minut længere eller en omgang boost på komfuret.
Rissalat med rejer
Ingredienser
Ingredienser
- 250 gram ris
- 2 stk forårsløg
- 1 stk rødløg
- 100 gram edamamebønner
- cherry tomater
- hjertesalat
- 400 gram rejer
- fetaost
- thousend Island Dressing
Sådan gør du
Fremgangsmåde:
- Kog dine ris efter anvisning på pakken.
- Skær dine løg, og kog halvdelen med risene de sidste 5 minutter. Put resten i en skål.
- Skær dine grøntsager og dit fetaost.
- Bland de kogte ris med resten af dine forårsløg og rødløg, bland derefter edamamebønner i.
- Så skal dine salat skåle fikses. Put risblandingen i en skål med lidt salat, tomat og rejer. Afslut med thousend island dressing og fetaost efter smag.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Du kan også følge med på min instagram hvor du kan følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook,hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Mandag: rissalat med rejer. […]
[…] Mandag: rissalat med rejer. […]
[…] Tirsdag: rissalat med rejer. […]
[…] Mandag: rissalat med rejer. […]
[…] Du kan også servere en rissalat til disse spyd. Her kan du droppe rejerne. […]
[…] Rissalat med rejer. […]
[…] Du kan også lave en rissalat med rejer som denne dressing også er virkelig lækker til. […]