Skøn roulade med tunsalat. Denne opskrift med fisk er nem og lækker at lave og perfekt til aftensmad, frokost og madpakken.
Roulade med tunsalat.
Sådan en madroulade er altså ikke at kimse af, og med tunsalat er den bestemt ikke dårligere. Jeg laver jævnligt roulade herhjemme, altså madvarianten. Jeg har endnu ikke knækket koden til den traditionelle dessert roulade.
Tunsalat er virkelig nemt at bikse sammen, og så er det en virkelig lækker måde at variere den klassiske mad roulade på. Du kan selvfølgelig ændre din tunsalat som hjertet begærer – prøv eksempelvis at putte lidt hakket peberfrugt i din tunsalat. Du kan desuden også med fordel tilføje ærter og purløg.
Vil du hellere prøve en helt traditionel madroulade – så prøv denne med oksekød.
Den nemmeste opskrift med fisk.
Det er jo så sundt med fisk – og jeg bliver faktisk også virkelig ofte spurgt om jeg ikke snart laver endnu en opskrift med fisk. Jeg er ret overbevist om at efterspørgelsen skyldes at det noglegange kan være ret svært at leve op til sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring mængden af fisk i ens ugentlige madindtag. Det forstår jeg dog godt! Vi lever heller ikke ret tit op til det – ihvertfald ikke når man kigger på aftensmaden. Tilgengæl er vi ret gode til at spise fiskepålæg herhjemme, og det tæller jo heldigvis ligeså fint med i regnskabet som så meget andet. Nå men ihvertfald, så tænker jeg hele tiden på de af mine kære læsere der ønsker sig mere fisk og mindre bacon, når jeg går i gang med at tænke nye opskrifter. Så her er altså endnu en opskrift med fisk og masser af kærlighed, selvfølgelig!
Du kan også med fordel prøve min laks i broccoli og ostesovs – det smager fantastisk!
Roulade med tunsalat - opskrift med fisk.
Ingredienser
Roulade dej
- 125 gram mel
- 4 dl mælk
- 4 hele æg
- salt
Fyld
- 1 dåse tun
- ½ løg
- ½ lille dåse majs
- 100 gram pikant ost
- iceberg salat (mængde efter lyst)
Tilbehør
- gnavegrønt
Sådan gør du
- Rør mel og æg godt sammen.
- Tilsæt mælken lidt af gangen.
- Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på pladen.
- Sæt det i ovnen ved 180 grader varmluft i ca 20-25 minutter.
- Hak dit løg. Bland løg, tun og majs sammen med pikant osten.
- Skær dit iceberg salat hoved i stykker.
- Når “pandekagen” er færdig puttes fyldet ovenpå og den rulles sammen.
- Serveres straks eller puttes på køl.
Velbekomme.
Varmeste hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du gerne følge med på min instagram hvor jeg deler mit liv som mad blogger, mor til to og kontorassistent? Eller vil du følge med på facebook, hvor jeg deler nye opskrifter og desuden river gamle opskrifter frem til tider?
Du kan også følge mig på pinterest profil under navnet #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en besked til mig. Både ved spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg kan.
Det lyder mega lækkert. Hvor mange personer vil du vurdere sådan en opskrift er til? Jeg tænker til aftensmad.
4 – hvis du servere en salat til og der ikke er for mange fuldt voksne mænd Vi spiste den to voksne og to børn (på knap 4 år og 5 år) og der var rester til madpakken dagen efter 🙂
Med venlig hilsen
Michelle Elbæk Jensen
Jeg synes ikke det lader til at være ret meget tun der skal i? Er det en stor bradepande der skal bruges til rouladen?
Jeps – stor bradepande. og nej det er ikke meget tun. men det er en helt passende mængde synes jeg. Put en ekstra dåse i, hvis du har lyst 🙂
Tun i olie el vand?
Jeg bruger altid tun i vand, men du kan også sagtens bruge tun i olie hvis det er din favorit 🙂
[…] mine to nyeste mad roulader ( i skrivende stund) en med henholdsvis laks og spinat og en anden med tunsalat som fyld. Det er altid et hit når der serveres madroulade herhjemme. Både for børn og voksne. Specielt […]
Har nu til aften prøvet at lave denne lækre roulade men skal dejen til den være så vandet? Det flyder helt ud i hele bradepanden.
Ja altså det minder mest om en pandekage dej 🙂
Jeg håber at det hele lykkes!
Med venlig hilsen
Michelle Elbæk Jensen #hashtagmor
[…] Søndag: roulade med tunsalat […]
[…] Søndag: roulade med tun […]
[…] Søndag: roulade med tun […]
[…] Søndag: roulade med tunsalat […]
[…] Mad roulade med tunsalat. […]
[…] Søndag: roulade med tunsalat […]