Pizza roulade med salat en virkelig lækker madroulade med pizzafyld. Du kan lave den på forhånd og spise den kold eller nyde den lige når den er kommet ud af ovnen. En skøn aftensmad eller frokost med tomatsovs, ost, salat og pepperoni.
Madroulade med pizzafyld
Jeg har lavet flere forskellige madroulade her på bloggen med forskelligt fyld. De har alle været et stort hit og det er jeg super glad for. Det er altid et hit herhjemme når jeg fortæller tøserne og Jesper at der er en madroulade på menuen. Det kan selvfølgelig også noget når man ved hvor glad de er for pizza oveni og det er en pizza roulade med salat og pepperoni der er på menuen.
Min pizza roulade kan laves på flere forskellige måder. Denne er med tomatsovs, ost, salat, dressing og pepperoni men du kan også sagtens lave den med skinke og ananas for at få en hawaii fealing.
Pizza roulade med salat og pepperoni
Jeg har kun smidt salat ind i min pizza rouladedenne gang men du kan altså også sagtens putte tomat, agurk, majs og andet ind i rouladen. Det kan jeg 100 % anbefale hvis du har nogle grøntsagsglade børn. Alternativt kan du serverer din madroulade med pizzafyld sammen med en masse gnavegrønt eller en nem salat ved siden af.
Vil du prøve nogle af mine andre roulader? Så prøv disse:
- Big mac roulade.
- Roulade med oksekød og pikantost.
- Mad roulade med laks og spinat.
- Tunsalat roulade.
- Madroulade med skinke.
- En skøn kyllinge roulade.
Pizza roulade med salat - madroulade med pizzafyld
Ingredienser
Rouladen
- 125 gram hvedemel.
- 4 hele æg.
- 1 smule salt.
- 5 dl skummetmælk.
Fyld
- 1 lille glas tomatsovs.
- 150 gram mozzerellaost.
- 100 gram Pepperoni.
- Oregano.
- ½ Salat hovede.
- Dressing.
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Rør mel, salt og æg godt sammen i en skål.
- Tilføj mælken lidt af gangen.
- Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld dejen ud på pladen.
- Sæt det i ovnen i cirka 20 minutter til den er gennembagt.
- Smør tomatsovs på rouladen. Fordel osten ovenpå, derefter pepperoni. Afslut med lidt oregano.
- Bag den i ovnen igen i cirka 5 minutter til osten er smeltet.
- Mens den er i ovnen skærer du salat meget tyndt ud.
- Fordel salat og dressing på den bagte roulade.
- Rul sammen og server straks.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
[…] Lørdag: pizza roulade […]
[…] Pizza roulade med salat. […]
[…] Søndag: pizza roulade […]