Jeg er vild med tortilla pandekager med fyld – men denne gang ville jeg gerne lave dem lidt mere snackagtige sammen tid med at de indeholder salat. Førhen har jeg lavet dem med det tacofyld, sweet chili chicken og med pizzafyld, men denne gang tænkte jeg at det kunne være lækkert med en anerledes version – derfor lavede jeg cheeseburgerrolls, for helt ærligt, jeg kender ikke ret mange der ikke kan lide cheeseburger.
Jeg er vild med kombinationen af hakket oksekød, cheddarost og sprød tortilla pandekage – derfor er det er ikke første opskrift på tortilla rolls jeg deler med jer! Mine cheeseburgerrolls kan både bruges som en let frokost, en snack til gæsterne eller aftensmad med en god salat – sidstnævnte var tilfældet hos os. De røg virkelig hurtigt, Agnes var stor fan, Ellie dog not so much, men man kan ikke vinde hver dag, så Ellie fik en rugbrødsmad.
Salaten i mine cheeseburgerrolls bliver selvfølgelig varm under tilberedningen, og hvis man ikke er vild med det, så kan man med fordel droppe salaten i dem. Vi spiste en skøn big mac dressing til retten, hvor vi ganske enkelt dyppede vores cheeseburgerrolls i dressingen, mums altså! Hvis man ønsker at gemme rester til dagen efter eller madpakken, vil jeg også anbefale at lave dem uden salat i – det bliver kedeligt over natten.
Hvis du bare venter i spænding på opskriften på mine cheeseburgerrolls, så bare rolig, den kommer her og den er super nem og hurtig!
Mængde: 8 styks.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Heraf arbejdstid: 20 minutter.
Ingredienser:
Cheeseburgerrolls:
200 gram hakket oksekød.
Salt.
Peber.
Salat.
Agurk.
Rødløg.
Cheddarost i skiver.
8 styks tortilliapandekager, jeg brugte små.
Steges i smør.
Big mac dip:
1,5 dl mayo.
0,5 dl sød sennep.
2 drueagurker.
1/2 rødløg.
1 tsk paprika.
Fremgangsmåde:
1. Kødet gennemsteges på en pande, smag til med salt og peber.
2. Hak salat, rødløg og agurk i små stykker.
3. Læg et stykke ost lidt ude i siden på en tortilliapandekage, put kød, salat, løg og agurk i en stribe ovenpå osten.
4. Fold først enderne indover og rul den derefter sammen, du ruller fra siden med fyldet.
5. Dine cheeseburger rolls skal steges let på en pande i lidt smør.
6. Mens du venter på at de bliver færdige, laves dressingen. Skær drueagurker og rødløg i små bider og bland dem sammen med de andre ingredienser til big mac dippen. Husk at smage til – måske vil du gerne have mere paprika i? Hold dig ikke tilbage.
Dine cheeseburgerrolls serveres med dippen som en snack, en let frokost eller sammen med en god salat som aftensmaden.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Du kan også lave min big mac dip – opskriften finder du her. […]
[…] En opskrift på big mac dip findes lige her. […]
[…] Søndag: cheeseburger rolls med big mac dressing […]
[…] Cheeseburger rolls med big mac dip. […]
[…] Du kan også lave din egen big mac dressing i stedet for, den opskrift kan du finde lige her. […]