Jeg har efterhånden lavet lidt forskellige rolls her på bloggen, men de smager også bare vildt godt, derudover er de nemme at tilberede, så whats not to like? Jeg er vild med tortilla pandekager generelt, men nogle gange kan den traditionelle variant også blive ret ensformig, så derfor er jeg glad for at kunne variere det, med lækkert fyldt og stegte tortillas. Denne opskrift er de lækreste tacorolls.
Disse tacorolls er både gode varme og kolde og Jesper er altid glad hvis han kan få et par stykker med i madpakken med en god salat.
Jeg har denne gang lavet mine tacorolls lidt mere klassiske, nemlig med en god kødfuld ala mexico. Oksekødet er fyldt med rødløg og peberfrugt og krydret med en tacoblanding fra rema1000. Min opskrift er på 6 ruller, men jeg laver ca. 12, så er der nemlig også nogle stykker til madpakken eller frokosten dagen derpå.
Disse tacorolls er et nemt indslag til en mexicansk buffet eller som en hurtig aftensmad – men de kan også nydes som en forret hvis man har mere lyst til det.
Vi spiste vores med en masse ærterbælge, Agnes var kæmpe fan af pil selv arbejdet, mens Ellie nærmest råbte “Liiie” .. for de der ikke kender Ellie, så betyder “liiie” altså ikke at hun kan lide noget, Ellies tonefald afgøre hendes lyst til noget bestemt. Altså betyder “li” at hun godt kan lide noget bestemt, mens “liiie” betyder at hun ikke kan lide det. Jeps, det er svært at blive klog på en 2 årig.
Min ramsløgs dip er med 3 forskellige slags løg, og jeg elsker den! Det er så lækkert. Kan i komme afsted med det, så lav den endelig på friske ramsløg, ellers er tørret også fine.
Mængde: 6 styks.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Heraf arbejdstid: 20 minutter.
Ingredienser:
Tacorolls:
200 gram hakket oksekød.
1/2 rødløg.
1/4 rød peberfrugt.
1/4 grøn peberfrugt.
1/2 pose tacospice.
Salt.
Peber.
6 Tortilliapandekager, jeg brugte små med tomat.
Steges i smør.
Ramsløgsdip:
1,5 dl cremefresie.
0,5 dl mayo.
1 tsk hvidløgspulver.
1 tsk tørret ramsløg.
1/2 rødløg.
Fremgangsmåde:
1. Kødet gennemsteges på en pande, tilsæt hakket løg, hakket peberfrugt og tacospice, smag til med salt og peber.
2. Læg kødfyldet i en stribe ude i siden på en tortilliapandekage.
3. Fold først enderne indover og rul den derefter sammen, du ruller fra siden med fyldet.
4. Dine tacorolls skal steges let på en pande i lidt smør.
5. Mens du venter på at de bliver færdige, laves dippen. Bland alle ingredienser sammen. Husk at smage til med ramsløg og hvidløg for at få netop den smag du ønsker.
Dine rolls serveres med dippen som en snack, en let frokost eller sammen med en god salat som aftensmaden.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Tacorolls med ramsløgsdip. Jeg har efterhånden lavet lidt forskellige rolls her på bloggen, men de smager også bare vildt godt, derudover er de nemme at tilberede, så whats not to like? De kan både bruges kolde i madpakken eller som en let og lækker aftensmad. Denne opskrift er de lækreste tacorolls, med masser af tacospice. […]
[…] Taco rolls med ramsløgsdip. […]
[…] Søndag: tacorolls med ramsløgsdip. […]