Pandekager, lakrids, weekend – whats not to like! Jeg ELSKER ferie, weekend og alle andre tidspunkter hvor tiden med mine piger er i højsæde. Jeg er vild med mit job – pigerne elsker deres vuggestue/ børnehave, men kunne jeg 100 % selv vælge, så var det tilbage til kødgryderne som hjemmegående husmor med mig. Jeg serverede lakrids pandekager til morgenmaden – med god succes.
Mine husmor skills bliver til tider sat på prøve når jeg ekspermentere med nye retter til bloggen, og jeg elsker det virkelig. Vores pandekager om lørdagen tradition skal selvfølgelig også vedligeholdes og videreudvikles – så selvom det er fredag, blev det denne gang lakrids pandekager med en god del søde og bløde lakridser. Mums hvor var de bare lækre.
Er du som Jesper mere til chokolade? Så linker jeg her til min kinder variant.
Mængde: 16 – 20 små lakrids pandekager.
Ingredienser:
3 æg.
1 tsk bagepulver.
0,5 tsk vanilje (enten korn fra en stang eller vaniljepulver.)
300 gram mel.
3 dl mælk.
Topping/fyld: 2 gode håndfulde sød lakrids, jeg brugte panda lakrids.
Fremgangsmåde:
1. Knæk de 3 æg ud og pisk dem godt sammen.
2. Tilsæt mel, vanilje og bagepulver og rør det hele godt sammen.
3. Tilsæt mælk lidt af gangen og sørg for at røre alle mel klumper ud.
4. Hak toppingen og hæld det meste ned i pandekagedejen.
5. Lad den hvile ca. 30 minutter i køleskabet.
6. Steg pandekagerne i smør på en mellemvarm pande og vend dem når de er ved at være gennembagt.
7. Når pandekagerne er lysebrune på begge sider og gennembagte lægges de i et tårn på en tallerken, hæld lidt ekstra topping udover.
8. Dine lakrids pandekager serveres nybagte, evt. med lidt lakridssovs, sirup, smør eller honning – eller bare som de er.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!