Butterdej med fyld af svinekød, super let og lækker opskrift som er perfekt som en af flere tapas retter eller som forret nytår. De små hapsere her, butterdej med fyld kan varieres på så mange måder.
Lækre tapas retter – nem inspiration
Den her skønne opskrift på butterdej med fyld af svinekød er altså virkelig virkelig lækker! Både børn og mand er vilde med den. Jeg puttede dog lidt for meget goudaost i – men altså, det har jeg selvfølgelig justeret i opskriften. Næste gang den står på tapas herhjemme, så skal disse butterdej med fyld klart på bordet! Ønsker du inspiration til andre tapas retter kan jeg foreslå både butterdejsstænger/bacon twisters, pikant ostebrød og salt mandler. Men som en af flere tapas retter, skal denne helt sikkert på bordet til din næste tapas fest.
Inspiration til din forret nytår
Du kan med fordel servere opskriften på butterdej med fyld af svinekød som forret nytår – eller blot som en lille velkomst hapser. Vil du hellere have en anden forret nytår så kan du overveje min tunsalat serveret på brød, en lækker bruschetta eller cheeseburger hapsere. Du kan også finde en masse anden inspiration til din hovedret eller forret nytår på bloggen, kig dig bare omkring.
Du kan også finde andre opskrifter på butterdej med fyld, fantastiske blandt andre tapas retter eller til forret nytår her på bloggen – på min butterdej kategori – den er lige her.
Butterdej med fyld af svinekød
Ingredienser
Butterdej med fyld af svinekød
- 2 styks butterdejsruller
- 500 gram svinekød
- salt
- peber
- 1 pakke buko grøn pikant (med krydderurter)
- ½ løg
- 100 gram gouda (jeg brugte 150 gram men det var for meget)
- 1 æg
- sesamfrø
Tilbehør
- ½ agurk
- 2 tomater
- 1 snackpeber
- 3 gulerødder
Sådan gør du
- Bland dit svinekød med ternet løg, smøreost, salt og peber.
- Rul dine to butterdejsplader ud. Læg den ene på et stykke bagepapir på en bageplade.
- Fordel dit kød på dit butterdej (bare råt kød). Tryk kødet ud så det fylder hele dit stykke butterdej.
- Fordel en god del gouda ost ovenpå.
- Læg den anden plade butterdej på toppen. Lav små huller i den øverste plade med en gaffel.
- Pisk et æg sammen og pensel din øverste butterdejsplade med æg. Fordel dernæst sesamfrø på toppen.
- Bag den i ovnen ca. 30 minutter på 180 grader varmluft.
- Skær dine grøntsager mens din butterdej er i ovnen.
- Skær din butterdejssnacks ud i mindre firkanter når den er færdig i ovnen. Server straks, varm og rygende sammen med dine grøntsager.
Velbekomme.
De varmeste hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Du kan følge med på instagram i mit liv som mad blogger, mor til to og kontor assistent. Du kan også følge med på facebook, hvor jeg deler nye opskrifter og engang i mellem river gamle opskrifter frem fra gemmerne. Jeg kan derudover følges på min pinterest profil under navnet #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar både her på bloggen, på min facebook eller på min instagram. Du kan skrive både ved spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare selvfølgelig så snart jeg får tid.
[…] Vil du hellere prøve mine små butterdejssnitter med svinekød og gouda? Så find opskriften lige h… […]
[…] Lørdag: butterdej med fyld […]