Når det skal være virkelig nemt er tortillia panini et sikkert hit. Denne sandwich opskrift er med cheddarost, sandwich skinke, avokado, aioli og salat. Jeg har selvfølgelig serveret mine sandwich med pomfritter og hjemmelavet aioli – det smager virkelig lækkert sammen.
Skøn tortillia panini opskrift
Min panini grill kommer oftest i brug når jeg lavet en ny panini opskrift – men jeg kan også sagtens finde på blot at varme brød i den.
Denne tortillia panini opskrift er ingen undtagelse – jeg har selvfølgelig fyldt min tortillia med masser af cheddarost inden jeg varmede den i min panini grill. Udover cheddarost indeholder min tortillia panini også skinke, avokado, hjemmelavet aioli og salat.
Super nem sandwich opskrift
Ønsker du en nem sandwich opskrift så er denne at foretrække – jeg har stort set altid ingredienserne til den i hjemmet, lige bortset fra sandwich skinken, men den kan også sagtens erstattes med enten hamburryg eller kylling pålæg. Denne sandwich opskrift er med tortillia bund, men man kan altså også sagtens bruge flute eller chiabattabrød, begge dele passer perfekt i en panini grill. Jeg smider en masse hjemmelavet aioli i denne sandwich opskrift, men almindelig mayonnaise kan også bruges hvis man bedre kan lide dette.
Du kan også prøve min opskrift på tun sandwich.
Serveret med pomfritter og hjemmelavet aioli
Som nævnt er der altså serveret sprøde pomfritter med hjemmelavet aioli til denne tortillia panini opskrift, det er både nemt og super lækkert! Desuden skal der selvfølgelig også lidt grønt til – og jeg benytter mig ofte af grøntsagsstænger, da det er børnenes favorit.
Du kan med fordel servere disse pomfritter til din aioli.
Tortillia panini opskrift - sandwich opskrift med hjemmelavet aioli.
Equipment
- Panini grill
- Stavblender
Ingredienser
Tortillia Panini
- 4 tortillia pandekager
- ½ hjertesalat hovede
- 1 avocado (mere hvis du ønsker det)
- cheddarost blok (mængde efter præferencer)
- 8 skiver sandwich skinke
Hjemmelavet Aioli
- 1 stk æg
- 2 dl olie (solsikke olie)
- 1-2 tsk dijon sennep
- salt
- 3 fed hvidløg (revet)
Tilbehør
- pomfritter (mærke efter præference)
- grøntsagsstænger (eksempelvis agurk, gulerød og peberfrugt)
Sådan gør du
- Start med at sætte dine pomfritter i ovnen efter anvisningen på pakken.
- Fortsæt med din aioli: find en høj beholder og en stavblender. Læg dit æg (uden skal selvfølgelig) i bunden, sørg for at blommen ikke går i stykker. Hæld en tsk sennep derned sammen med dit hvidløg og lidt salt. Hæld roligt alt din olie derned, pas på din blomme. Sæt stavblenderen nedover din blomme, og kør på fuld drøn, når du kan se at der danner sig mayonnaise i bunden af beholderen tager du stavblenderen lidt op og ned til det hele har samlet sig. Du kan smage til med mere sennep, mere hvidløg og salt, hvis du synes det mangler lidt. Jeg bruger normalt 2 tsk sennep, men start med en enkelt.
- Find dine tortillia pandekager, smør lidt hjemmelavet aioli på i midten, fortsæt med rigeligt cheddarost og 2 skriver skinke på hver. Afslut med fint skåret salat og avocado. Luk pandekagen sammen med en smule aioli. Varm dem i din panini maskine i 2-4 minutter, til de er gennemvarme og lækre.
- Server dine tortillia panini med pomfritter, aioli og nogle grøntsagsstænger.
Velbekomme.
Varmeste hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du gerne følge med på min instagram hvor jeg deler mit liv som mad blogger, mor til to og kontorassistent? Eller vil du følge med på facebook, hvor jeg deler nye opskrifter og desuden river gamle opskrifter frem til tider?
Du kan også følge mig på pinterest profil under navnet #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en besked til mig. Både ved spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg kan.
[…] Fredag: lækre tortillia panini med aioli og fritter. […]
[…] og filet serveret med lækkert brød. Whats not to like? Prøv nogle af mine opskrifter lige her: aioli, hvidløgsbrød, pikant ostebrød og fuldkorns focaccia, hvidløgsrejer, kylling nuggets, kylling […]
[…] Tortillia panini med skinke og avokado. […]