Når menuen skal være mega nem, så er sandwich’s altid et godt sted at starte. Jeg har her lavet nogle lækre tun sandwich og de er så super gode! Mine tun sandwich er lavet med udgangspunkt i den fra Joe and the juice – de er super lækre!
Jeg har smidt noget ost i – fordi jeg elsker smagen af smeltet ost – hvem gør ikke det? Okay .. det er der mange der ikke gør, men hey så må de bare fjerne osten. haahah! Derudover har jeg smidt en masse avokado i disse tun sandwich.
Du kan også prøve mine lækre sprøde sommersandwich – find opskriften her.
I forhold til tun bruger jeg dåse tun med vand og ikke med olie – det kan jeg bare bedst lide, men begge dele er super fint. Man bruger bare det man bedst kan lide.
Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid: 15 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.
Ingredienser:
2 grov flutes.
2 dåser tun.
2 avokado.
Rødløg.
4 spsk pesto.
2 mozzerella “bøffer”.
Fremgangsmåde:
1. Skær dine flutes over i 2 på midten og skær dem over igen, så de kan fyldes. Varm din panini”pande” eller toaster.
2. Smør pesto på bunden. Fordel derefter din tun derudover.
3. Skær dine avokadoer over i 2, fjern stenene og skær dem i både. Skær dit rødløg i skiver.
4. Skær dine mozzerellabøffer i skiver.
5. Læg mozzerellaost, rødløg og avokadoerne ovenpå. Luk din sandwich sammen.
6. Læg dem alle i din panini pande eller toaster og luk sammen. Dine sandwichs skal varmes i 5 minutters tid.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
[…] Vil du gerne have en anden type sandwich? Så prøv mine lækre tunsandwich med smeltet mozzerella o… […]
[…] Søndag: tunsandwich […]
[…] Søndag: tun sandwich […]
[…] Søndag: tunsandwich […]
[…] Søndag: sandwich med tun […]