#Hashtagmor

Opskrifter, mad og kærlighed

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad ideer
    • Frokost ideer
    • Opskrifter aftensmad
    • Bagning
    • Gryderetter
    • Suppe opskrift
    • Tærte opskrift
    • Vegatar opskrifter
    • Tapas opskrifter
    • Opskrifter sous vide
  • Madplan
    • Madplan
    • Billig madplan – budget madplan
  • Opskrifter til forskellige anledninger
    • Opskrifter til påske
    • Opskrifter til halloween
    • Opskrifter til jul
august 12, 2022

Madpakke twisters med skinke og pikantost

Skønne og lækre madpakke twisters med skinke og pikantost med hjemmelavet dej. De smager fantastik og er hurtige at bikse sammen.

Gå til opskrift Udskriv

Madpakke twisters med skinke og pikantostMadpakke twisters med skinke og pikantost

Madpakke twisters med skinke og pikantost

Du kan bruge dejen til forskellige opskrifter hvis du gerne vil have fryseren fyldt med lidt forskelligt til madpakken. Det er en relativt stor portion dej, men når man er igang kan man ligeså godt give det en skalle.

Du kan også bruge dejen til følgende madpakkesnacks:

  • Madmuffins med skinke og grøntsager.
  • Pirogger med kylling og hvidløgsost.
  • Madmuffins med cheddarost og pølser.
  • Frikadellehorn.
  • Vegatar pirogger med grøntsager.
  • Pirogger med skinke og pikantost.
  • Mumie pølsehorn.

Madpakke twisters med skinke og pikantost

Madpakke twisters med skinke og pikantost

Madpakke twisters med skinke og pikantost

Skønne og lækre madpakke twisters med skinke og pikantost med hjemmelavet dej. De smager fantastik og er hurtige at bikse sammen.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 45 min
Hævetid 2 t
Samlet tid 2 t 45 min
Ret Frokost, Madpakke
Køkken dansk
Antal 50 styks (cirka)

Ingredienser
  

Dejen

  • 5 dl vand.
  • 50 gram gær.
  • 1 spsk sukker.
  • 1 tsk salt.
  • 2 hele æg.
  • 800 gram mel. (+/-)

Fyldet

  • Buko pikantost
  • Skinkestrimler

Derudover

  • Mælk, æg eller andet til pensling.

Sådan gør du
 

  • Start med at blande gær med vand. Rør det godt ud inden du tilføjer salt og sukker og røre det ud også.
  • Tilføj derefter dine æg. Rør det ud.
  • Tilføj melet. Start med omkring 600 gram og tilføj ekstra løbende til konsistensen er som den skal være.
  • Lad dejen hæve i en til halvanden time til den er hævet til cirka dobbelt størrelse.
  • Dej dejen i mindre stykker som du kan håndterer når den skal rulles ud.
  • Rul hvert stykke ud i en form for aflang firkant på et meldækket bord.
  • Smør pikantost på hele stykket og put derefter skinkestimler på på halvdelen af dejen (du skal putte det på den lange side, så du har et langt stykke når du har foldet den sammen) . Jeg plejer at hakke dem i lidt små bidder inden, men det bestemmer man selvfølgelig selv.
  • Fold den ene halvdel indover den anden.
  • Skær derefter din dej ud i aflange stykker der er 1-2 cm i bredden. Sno dine dejstykker og sæt dem derefter på en bageplade med bagepapir.
  • Her har du to muligheder, enten bager du dem med det samme og ellers lader du dem efterhæve i 30 minutters tid. Jeg plejer at efterhæve dem hvis de skal gemmes mens jeg ikke nødvendigvis gør det hvis de skal spises med det samme.
  • Hvis du ikke efterhæver dem, bliver de ikke lige så luftige, men de smager stadig virkelig skønt. Hvis de skal gemmes anbefaler jeg helt klart at efterhæve dem!
  • Inden de skal i ovnen pensles de med mælk, æg eller hvad du ellers foretrækker.
  • Bag dem derefter i ovnen på 180 grader varmluft i 12-15 minutter (tiden afhænger af ovnen)
Keyword frokost, madpakke, madpakketwisters, pikantost, Skinke, skinkestrimler, twisters

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Vil du følge med på mine sociale medier?

Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.

Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.

Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.

Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.

Hvordan kan jeg kontaktes?

Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.

Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on LinkedIn (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Japanske dumplings opskrift med svinekød (Gyoza)
Madplan 14.08.22

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem er jeg?

Velkommen til #hashtagmor, en blog om mad, børn og mit liv på godt og ondt.

Jeg er en femogtyve år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent, instagrammer og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, lidt for ærlige indlæg, alt for meget foodspam og en blog skrevet, lige fra hjertet.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

Opskrifter med ost

Tun sandwich med smeltet mozzerella og avokado. #hashtagmor

Opskrifter med kylling

Kylling i pikantsovs med ovnkartofler

Lækkerier

Lækre lakrids marengs kyskager. #hashtagmor

Mad på 15 minutter

Nem og lækker pasta med crispy bacon.

One pot – nemme retter

One pot pasta med kødboller - nem og lækker børnefavorit. #hashtagmor
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.