#Hashtagmor

Opskrifter, mad og kærlighed

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad ideer
    • Frokost ideer
    • Opskrifter aftensmad
    • Bagning
    • Gryderetter
    • Suppe opskrift
    • Tærte opskrift
    • Vegatar opskrifter
    • Tapas opskrifter
    • Opskrifter sous vide
  • Madplan
    • Madplan
    • Billig madplan – budget madplan
  • Opskrifter til forskellige anledninger
    • Opskrifter til påske
    • Opskrifter til halloween
    • Opskrifter til jul
november 29, 2018

Sprøde hvidløgs hapsere

Er du også vild med ost og hvidløg? Så prøv mine lækre hvidløgs hapsere – de sprøde chiabatta brød med fyld af smør, ost, hvidløg og persille og efter bagningen er de toppet med gulerødder for at give dem lidt ekstra sødme. Super lækkert!

Sprøde hvidløgs hapsere #hashtagmorSprøde hvidløgs hapsere #hashtagmor

Vil du hellere prøve nogle andre hapsere? Prøv mine bacontwisters.

Jeg serverede blot en lækker salat som tilbehør, men disse hvidløgs hapsere kan også bruges som et lækkert sprødt indslag på dit tapasbord. Små hapsere er generelt på listen over favoritter herhjemme, og disse strøg lige ind i top 3.

Du kan evt. servere disse hapsere til en suppe, prøv min salsasuppe, opskriften er her.

Sprøde hvidløgs hapsere #hashtagmorSprøde hvidløgs hapsere #hashtagmorSprøde hvidløgs hapsere #hashtagmor

Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.

Ingredienser:
1 chiabattabrød.
150 gram mozerellaost.
3 fed hvidløg.
1 håndfuld persille.
1 spsk smør.
1-2 gulerødder.

Serveres eventuelt med en let salat.

Fremgangsmåde:
1. Skær din persille fint, og hak dine hvidløg. Bland smør, persille, hvidløg og mozerella i en skål.
2. Skær dit chiabattabrød i små skiver, ca. 1 cm i tykkelse. Læg dem på en bageplade med bagepapir og put din osteblanding på¨.
3. Sæt pladen i ovnen på 180 grader varmluft i 10-15 minutter til dine brød er helt sprøde, lækre og osten har fået farve.
4. Mens brødene er i ovnen skræller du dine gulerødder, og skærer dem derefter i strimler, eventuelt med din gulerodsskræller.
5. Fyld gulerødder på dine færdigbagte hvidløgs hapsere.

Velbekomme!

De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest (Opens in new window) Pinterest
  • Click to share on Facebook (Opens in new window) Facebook
  • Click to share on X (Opens in new window) X
  • Click to share on LinkedIn (Opens in new window) LinkedIn

Indlægsnavigation

Kartoffelmos i ovn – Pindsvin på græsbund.
Madplan 02.12.18.

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem står bag bloggen?

Profilbillede

Velkommen til #hashtagmor, en madblog til den travle familie.

Jeg er en 32 år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, madplaner og masser af foodspam.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

Opskrifter med ost

Pizza roulade med salat - madroulade med pizzafyld

Opskrifter med kylling

Risotto med karry og kylling opskrift

Lækkerier

Opskrift på hjemmelavet træstammer - halloween kage edition

Mad på 15 minutter

Sloppy joe opskrift med hotdogbrød

One pot retter

One pot i ovnen med ris og kylling kødboller i karry.
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.