Er du også vild med ost og hvidløg? Så prøv mine lækre hvidløgs hapsere – de sprøde chiabatta brød med fyld af smør, ost, hvidløg og persille og efter bagningen er de toppet med gulerødder for at give dem lidt ekstra sødme. Super lækkert!
Vil du hellere prøve nogle andre hapsere? Prøv mine bacontwisters.
Jeg serverede blot en lækker salat som tilbehør, men disse hvidløgs hapsere kan også bruges som et lækkert sprødt indslag på dit tapasbord. Små hapsere er generelt på listen over favoritter herhjemme, og disse strøg lige ind i top 3.
Du kan evt. servere disse hapsere til en suppe, prøv min salsasuppe, opskriften er her.
Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.
Ingredienser:
1 chiabattabrød.
150 gram mozerellaost.
3 fed hvidløg.
1 håndfuld persille.
1 spsk smør.
1-2 gulerødder.
Serveres eventuelt med en let salat.
Fremgangsmåde:
1. Skær din persille fint, og hak dine hvidløg. Bland smør, persille, hvidløg og mozerella i en skål.
2. Skær dit chiabattabrød i små skiver, ca. 1 cm i tykkelse. Læg dem på en bageplade med bagepapir og put din osteblanding på¨.
3. Sæt pladen i ovnen på 180 grader varmluft i 10-15 minutter til dine brød er helt sprøde, lækre og osten har fået farve.
4. Mens brødene er i ovnen skræller du dine gulerødder, og skærer dem derefter i strimler, eventuelt med din gulerodsskræller.
5. Fyld gulerødder på dine færdigbagte hvidløgs hapsere.
Velbekomme!
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.