Den efterhånden ret kendte marry me kylling har været overalt på de sociale medier på det sidste. Jeg havde en masse kødboller i fryseren vi har købt hos slagteren som jeg gerne ville have brugt og jeg har derfor forsøgt mig med en marry me pasta med kødboller i stedet for kylling. Det smagte super lækkert og var virkelig let at lave.
Marry me pasta med kødboller
Jeg har brugt løg i sovsen som jeg valgte at blendet sammen med tomatpure og væske – det gjorde jeg mest for børnenes skyld men også for at få en mere cremet ret. Der er dog soltørret tomater i retten som først er kommet i efterfølgende. Du kan godt blende dem med hvis du har lyst, men jeg kan godt lide de lidt større stykker soltørret tomat i sovsen. Derudover er der fløde i sovsen – her bruger jeg altid en 38 % fløde og ikke en madlavningsfløde eller andre erstatninger. Parmesanosten smelter lidt i sovsen også, og giver en skøn smag!
Kan du ikke få nok af parmesan? Så prøv denne opskrift også.
Grøntsager i aftensmaden
I forhold til grøntsager er der ikke så meget at komme efter i denne opskrift. Du kan dog med fordel serverer nogle grøntsager sammen med retten eller putte nogle i hvis du har lyst til det. Nogle kogte majs eller sprøde gnavegulerødder til retten ville være super lækkert!
Du kan også serverer sovsen med kødbollerne sammen med ris i stedet – det smager også skønt! Pastatypen er også helt op til dig, men en pasta med plads til sovs er at foretrække.
![Marry me pasta med kødboller](https://hashtagmor.dk/wp-content/uploads/2024/10/20241001_212942_0008-300x300.png)
Marry me pasta med kødboller
Ingredienser
Kødboller
- 400 gram færdige kødboller.
- Lidt olie.
Pasta
- 500 gram pasta, gerne noget penne lignende.
- Vand og salt efter anvisning på pakken.
Sovs
- 2 hele løg.
- 5 fed hvidløg.
- 2 spsk tomatpure.
- Lidt pastavand.
- 1 hel boullionterning.
- ½ glas soltørret tomater.
- Salt.
- Peber.
- Oregano.
- Basilikum.
- 2 dl fløde.
- 50 gram parmesanost.
Derudover
- Parmesan som topping til retten.
- Persille som topping til retten.
Sådan gør du
- Start med at stege dine kødboller i lidt olie på en pande. De skal gerne have en god stegeskorpe hele vejen rundt.
- Kog din pasta efter anvisning på pakken.
- Hak løg og hvidløg lidt groft.
- Tag dine kødboller af panden og tilføj i stedet løg og hvidløg. Lad det stege en smule i lidt olie. Tilføj tomatpure, din bouillonterning og lidt pastavand.
- Put blandingen fra panden op i en høj form og blend det med en stavblender. Hæld det derefter tilbage på panden og smag til med salt, peber, oregano og basilikum.
- Hak dine soltørret tomater. Tilføj dem til sovsen sammen med fløden, parmasanost og smag evt. til med ekstra krydderier. Put kødbollerne og din kogte drænede pasta i sovsen og server med lidt persille og parmesanost på toppen.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!