Den her pasta eller pastasalat, hvad hedder det egentligt? Nå men jeg tænker vi går med pasta, da salat mængden er begrænset til iceberg og lidt edamebønner, men uanset, så smager den fantastisk!!
Vil du prøve en anden pastaret? Prøv min pastabake med kylling og bacon.
Jeg blander både mozzerellaost og smør i den varme pasta, det giver en vildt lækker smag. Og så er den serveret på en bund af iceberg mens toppen er overdænget med bacon og lidt frisk persille. Det blev altså bare en super lækker pastaret, og også virkelig nem en af slagsen.
Min pasta er nogle skønne macconi agtige pastaer som jeg fandt på en spothylde i Aldi.. jeg har virkelig meget pasta – faktisk har jeg en helt hylde i vores skab der bugner med lækre forskellige typer pasta, for man skal helst bruge noget forskelligt ikke?
Du kan også prøve min pikant pastasalat, super let og lækker opskrift til sommervarmen.
Hvor meget smør og ost man bruger er op til ens egne smagspreferencer, men jeg har selvfølgelig skrevet en standard i ingredienslisten, så er i ligesom startet.
Server eventuelt en let salat eller nogle grøntsagsstænger som tilbehør, så det ikke bliver for meget pasta, ost og bacon på en gang.
Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 15 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.
Ingredienser:
300 gram valgfri pasta.
Olie.
Salt.
1.5 pakke bacon i skiver.
150 gram edamebønner.
1/3 icebergsalat.
2 spsk smør.
100 gram mozzerellaost.
Frisk persille.
Fremgangsmåde:
1. Kog dit pasta i rigeligt vand med lidt salt og olie. Det skal koges efter anvisning på pakken.
2. Del dine baconskiver i mindre stykker. Steg dem på en pande.
3. Hæld de frosne edamebønner ned til din pasta og kog dem sammen med.
4. Skær salaten og anret på et fad.
5. Hak lidt persille.
6. Tag pastaen fra varmen når de er færdig kogte. Hæld vandet fra pastaen(og bønnerne), put smør og mozzerellaost i gryden og rør godt til det er smeltet og fordelt på pastaen og edamamebønnerne. Læg nu pastablandingen på toppen af salaten.
7. Afslut din pastaret med bacon og anret desuden med frisk hakket persille på toppen.
Server straks.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
Hej
Er det revet mozzarella du bruger eller den i kugleform.
Bare revet mozerella 🙂
Med venlig hilsen
Michelle Elbæk Jensen #hashtagmor
[…] Lørdag: nem og lækker pasta med crispy bacon. […]