Nuggets er SÅ lækkert! Herhjemme er vi vilde med dem, både fordi det er super børnevenligt men også fordi det er en nem måde at gøre kylling bryst ekstra lækkert på. Har du kræsne børn, så er jeg sikker på at de også er et hit hos dem. Vil du hellere have nuggets i normal format? Så kan du sagtens skærer dine kyllingbryster ud i små stykker og panere dem enkeltvis. Min cremet pasta laver jeg ofte på forskellige måder, og det er et hit hver gang!
Du kan prøve min mere børnevenlige variant af cremet pasta med nuggets her – med masser af ost.
Du kan sagtens tilføje lidt ekstra grøntsager til retten, hvis du har lyst. Jeg selv er vild med ærter, friske halve cherry tomater og rød snack peber skåret i ringe. Du kan putte alle 3 dele i retten, sammen med champignons og soltørret tomater.
Jeg bruger blot noget madlavningsfløde til min cremet pasta, men du kan også bruge en fed mælk eller en fløde. Fløde er klart at foretrække, men jeg har ofte brikker af madlavningsfløde stående, fordi de har lang holdbarhed i modsætning til den rigtige fløde.
4 personer: 2 voksne & 2 børn.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 20 minutter.
Ingredienser:
3 kylling bryster.
2 dl rasp (hellere have for meget klar end for lidt).
2 æg.
1 tsk salt.
1/2 tsk peber.
Smør/olie til stegning.
250 gram pasta.
Vand.
1 boullion eller fond portion.
1/4 liter madlavningsfløde.
1/3 glas soltørret tomat.
En god portion champignons.
Jeg smagte til med en blandingssalt med persille og hvidløg, men du kan sagtens bruge tingene hver for sig eller nøjes med en af tingene.
Purløg som topping.
Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen i vand efter anvisning på pakken sammen med en bouillonterning eller en portion fond.
2. Knæk dine 2 æg i en skål og rør sammen.
3. Bland rasp sammen med salt og peber.
4. Put kyllingen i ægget først og derefter i rasp blandingen. Fortsæt til alle 3 stykker har et fint lag planering.
5. Tænd en stor pande på mellem blus – put smør/olie på og derefter dine paneret kyllingbryster – de skal steges stille og roligt.
6. Er din pasta færdig kogt? Hæld vandet fra, tilsæt madlavningsfløde, soltørret tomater i skiver og champignon der er renset og skåret i kvarte. Lad det står ved svag varme og jævnlig omrøring. Smag til med salt og evt. tørret persille og hvidløgspulver.
7. Husk at vende dine kæmpe nuggets.
8. Når din kylling er gennemstegt serveres den cremet pasta med dine kæmpe kylling nuggets, evt med lidt hakket purløg på toppen.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Fredag: kæmpe nuggets med cremet pasta. […]
K
[…] Torsdag: nuggets og cremet pasta. […]
[…] Søndag: cremet pasta og nuggets […]