Denne dags aftensmad blev en lækker pastasalat med fetadressing, den er super lækker som aftensmad og kan også med fordel bruges dagen efter i madpakken eller som aftensmad.
I dag var vi til åbent landbrug i bryndum, og det var virkelig hyggeligt! Pigerne hyggede sig helt vildt – der var en ko der slikkede på deres hænder, vi red i hestevogn og Agnes red på pony, vi spiste pølser og kiggede på små søde køer. Det var fantastisk hyggeligt og vi skal klart afsted igen næste år!
Da vi kom hjem sov pigerne middagslur og efterfølgende blev aftensmaden tilberedt. Vi fik den lækreste pastasalat med feta og hvidløgsdressing. Agnes var en vildt god hjælper – hun lavede faktisk stort set dressingen alene.
Vil du hellere prøve en cheeseburgerpastasalat? Så prøv min lækre opskrift som du finder her.
Opskriften på pastasalat med fetadressing kan i finde herunder:
Antal: 8 personer, eller 4 personer i 2 dage.
Tilberedningstid: 2 timer
Arbejdstid: 30 minutter
Ingredienser:
Ca 600 gram kyllingebryst
Valgfrit marinade
500 gram pasta
Salt
Olie
500 gram puckost
2 spsk creamfresie
3 fed hvidløg
Ærter
Bønner
Edamabønner
Fremgangsmåde:
1. Lav ‘pulled chicken’, se opskrift HER. (Begynd i god tid! Når der er ca 20 minutter tilbage af tilberedningstiden, starter du på punkt 2) Jeg brugte kylling og bbq-marinade i dag, men man kan også benytte taco-marinade som i ovenstående overskrift.
2. Kog pasta med olie og salt i vandet.
3. Hak hvidløg i en blender.
4. Put fetaosten i blenderen og hak det sammen.
5. Tilsæt creamfresie og blend videre.
6. Når pastaen er færdig, hældes vandet fra og det blandes sammen med dressingen.
7. Grøntsagerne og pulled chicken tilsættes og det hele blandes sammen inden det serveres.
Pastasalaten er som nævnt længere oppe i teksten, god dagen efter og jeg laver derfor oftest mad til 2 dage hvilket denne opskrift også er til. Hvis i kun ønsker en enkelt dags aftensmad, halveres ingredienslisten i opskriften blot.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at smide en kommentar til retten her på bloggen, hvis du har spørgsmål, ønsker eller andet.
Ejj jeg gider simplenhen ikke noget der tager 2 timer 😀 ,skide irriterende at man ikke bare kan lave det i løbet af 0 komma fem,for det ser herre lækkert ud,og det smager helt sikkert også død lækkert 🙂
Du kan bruge færdig stegt kylling fra de pakker man kan købe i supermarked 🙂
Hejsa. Har du evt. En alternativ dressing det kan blandes med? (manden er ikke så vild med feta!)
Så ville jeg overveje en af mine andre pastasalater – evt. min “pinkant pastasalat” 🙂
De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
[…] Mandag: pastasalat med fetadressing og pulled chicken. […]
[…] Mandag: pastasalat med fetadressing og pulled chicken. […]