Opskrift på risotto med laks og porre. En helt igennem nem og lækker opskrift med fisk der passer perfekt ind i den travle hverdag.
Opskrift på risotto med laks og porre
Når der nu skal en opskrift med fisk på menuen, så kan det anbefales med en skøn og nem opskrift på risotto med laks og porre. Denne opskrift på risotto med laks tager virkelig ikke lang tid at lave. Det er derfor perfekt når det skal gå hurtigt i en travl hverdag.
Du kan også prøve min risotto med tun og majs hvis du vil have en variation af denne risotto.
Nem opskrift med fisk
Hvor meget fisk får i spist hjemme hos jer? Herhjemme prøver jeg at få fisk på madplanen 1-2 gange ugentligt både hjemme og når jeg laver madplaner her til bloggen. Menuen står oftest på en omgang fiskefrikadeller med kartofler. Dette sker både fordi børnene elsker det og fordi det er nemt. Sammentid er det også bare skønt at udvide sit repertoire med en ny opskrift med fisk som denne risotto med laks og porre. Laks, rødløg og masser af ris!
Du kan også servere en omgang baconomviklet laksebøffer med garniture og hollandaise.
Opskrift på risotto med laks og porre.
Ingredienser
- Vand
- 2 boullion terninger (grøntsagsboullion)
- 500 gram risottoris
- olie
- 1 fed hvidløg
- 300 gram laks (skæres i tern)
- salt
- peber
- 1 rødløg
- 1 hel porre
Eventuelt
- brød
- smør
- gnavegrønt
Sådan gør du
- Find 2 gryder, i den ene hælder du omkring 1 liter vand og din fond terninger i, varm stille og roligt op til kogepunktet.
- Skær dine løg og porre i små stykker. Skær din laks i tern.
- Varm lidt olie i din anden gryde med hvidløg i små tern.
- Tilsæt din laks og dine ris og rør godt rundt, de skal blive “gennemsigtigt” i siderne. Tilføj lidt salt og peber.
- Tilsæt dine løg og porre og rør fortsat.
- Tilsæt cirka 0,5 – 1 dl varm boullionvand af gangen til risene.
- Lad gryden koge stort set tør før du tilføjer endnu en portion boullion. Fortsæt til risene er tilberedt perfekt og sørg for ikke at putte for meget boullion i af gangen, du risikere at udkoge dine ris, hvis du har puttet for meget væske i. Sørg for at røre godt, så det ikke brænder på.
- Når din risotto næsten er kogt al dente er den klar. Server din risotto med lidt brød, hvis du har lyst.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
[…] Risotto med laks. […]
En god og nem opskrift på risotto.
Jeg har valgt at tilsætte broccoli og små citronstykker, giver lidt ekstra smag.
Tusind tak for feedback! Det lyder lækkert med tilføjelserne 😃