Frikadelle burger med rødkål og hjemmelavet aioli er et kæmpe hit! Det minder et eller andet sted om jul men kan spises hele året. Du kan med fordel servere lidt gnavegrønt til din frikadelle burger – gulerødder, agurk, peberfrugt og andre lækkerier.
Jeg kan også anbefale dig at servere en let salat hertil, eller nogle skønne rodfrugtfritter. Hvis harlyst til at kaste dig ud i den mere kaloriefyldte udgave – så kan du også sagtens servere pomfritter hertil. Her er din aioli også helt fantastisk som dip!
Frikadelle burger med rødkål
Frikadelle burger er virkelig skønt. Det smager himmelsk! Jeg er personligt ret vild med kombinationen med frikadeller, salat, aioli og rødkål, men du kan også sagtens lave en klassisk burger, med frikadeller i stedet for rødkål. Jeg har lavet frikadellerne på forhånd og frosset ned. Jeg har altid en masse frikadeller på frost, det er nemt at tage op en dag hvor maden skal gå hurtigt.
Hvis du mangler en god opskrift på frikadeller, så kan du finde opskriften her.
Burger med rødkål og hjemmelavet aioli
Hjemmelavet aioli er en af de nemmeste ting at lave. Jeg har nærmest altid en portion i køleskabet af enten den almindelige version eller min version med persille aioli. Virkelig lækkert med begge dele.
Du kan finde en opskrift på hjemmelavet aioli lige her.
Min frikadelle burger med rødkål er fyldt med både aioli, rødkål og skønne frikadeller. Jeg har desuden fyldt min burger med salat og agurk. Det er en skøn kombination.
Frikadelle burger med rødkål og hjemmelavet aioli.
Ingredienser
- 4 burgerboller
- 8 frikadeller (Jeg har altid frikadeller i fryseren - der er link til en opskrift længere oppe i teksten)
- smør
- aioli (der er link til en opskrift længere oppe i teksten)
- salat
- rødkål
- agurk
Sådan gør du
- Start med at varme dine frikadeller. Jeg skærer dem blot over på midten og varmer på en pande med lidt smør. (der er link til en opskrift længere oppe i teksten)
- Varm dine boller og dit rødkål.
- Din salat og agurk skæres ud.
- Lav din aioli eller find den frem. (der er link til en opskrift længere oppe i teksten)
- Smør dine boller med aioli. Put salat på bunden. Fortsæt med frikadeller, rødkål og afslut med agurk og topbollen der også er smurt med aioli.
Velbekommen,
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
[…] Søndag: frikadelleburger […]
Super god burger. Vi er vilde med aiolien heri.