Har du lyst til en super skøn og hurtig ret med spaghetti? Så kan jeg virkelig anbefale denne lækre ret lidt ala pasta med kødsovs og så alligevel ikke.
Retten er super simpel og hvis man enten bruger en hjemmelavet tomatsovs fra frost, eller en købt en, så er den altså også færdig på nærmest ingen tid!
Du kan også prøve min spaghetti med pølser og tomatsovs lidt ala denne ret. Super lækkert!
Som topping smider jeg gerne lidt ristet cashewnødder og hakket mandler på – og selvfølgelig lidt ost. Jeg rev derefter hurtig noget emmentaler vi alligevel havde liggende, men du kan selvfølgelig vælge præcis den ost du bedst kan lide, eller som du lige har på lager. Desuden puttede jeg lidt friske ærteskud og tomater på – det giver lidt friskhed til retten med de sprøde ærteskud og de skønne tomater.
Jeg brugte fuldkorns spaghetti – faktisk var det noget maccaroni agtigt, men det smagte præcis som spaghetti. Du kan også bruge hvid spaghetti hvis det er den foretrukkende hjemme hos jer – eller frisk pasta selvfølgelig, det smager jo altid skønt og så er retten endda endnu mere hurtig!
Saltmandler kunne også være lækre som topping, find opskriften her.
Mængde: 2 voksne og 2 børn.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Heraf arbejdstid: 20 minutter.
Ingredienser:
300 gram grov spaghetti.
Vand.
Olie.
Salt.
500 gram hakket oksekød.
1 løg.
1 portion tomatsovs.
Mandler.
Cashewnødder.
Olie.
Kryddersalt.
Hvidløgsbrød.
Emmentalerost.
Ærteskud.
Tomater.
1 forårsløg.
Fremgangsmåde:
1. Kog dit spaghetti i rigeligt vand, med olie og salt, efter anvisning på pakken. Sæt dit hvidløgsbrød i ovnen efter anvisning på pakken.
2. Steg dit hakket oksekød på en stor pande.
3. Skær dit løg i mindre stykker og steg det med kødet.
4. Hæld din tomatsovs på panden når både kød og løg er stegt.
5. Varm olie i en kasserolle, hæld cashewnødder og hakket mandler i olien og tilsæt kryddersalt efter smags præferencer, jeg brugte en kryddersalt med tørret hvidløg og tørret persille.
6. Put det færdigkogte spaghetti direkte over i din tomat og kødsovs og rør godt sammen, du behøver ikke at dryppe alt vandet af, det gør intet at lidt af vandet ryger med over i tomatsovsen.
Server din spaghetti ret med ristet madler og cashewnødder, revet emmentalerost, friske ærteskud, hakket forårsløg og tomater og derudover lækkert hvidløgsbrød.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Du kan også følge med på min instagramhvor du kan følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook,hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Mandag: hurtig og skøn spaghetti med kødsovs. […]