Vi havde både lidt kylling og bacon til overs fra aftensmaden fredag – det skulle udnyttes til nogle lækre spicy chicken rolls. De er vildt gode og det er helt sikkert ikke sidste gang at de er på menuen herhjemme. Børnene smagte dem ikke, de ville hellere have rugbrød da vi var på tur, og intet slår rugbrød når man spørger pigerne. Vores aftensmad blev indtaget picnic style, og det var virkelig et hit med disse ruller i madkassen til de voksne.
Jeg har tidligere lavet lækre pizzarolls, den opskrift finder du her.
Vi spiste dem kolde, fordi vi valgte at udnytte det gode vejr til en skøn gåtur ned på legepladsen med madpakker, efter Ellies middagslur. Jeg snuppede dog også en enkelt under madlavningen – og både varme og kolde er de helt igennem anbefalelsesværdige, mums!
Jeg har også lavet nogle skønne cheeseburger rolls, den opskrift kan du finde her.
Vi har fantisk været udenfor stort set hele dagen i dag – først stod formiddagen på en legedate med to gode veninder og deres børn, dernæst legede Agnes i haven mens Ellie sov lur og efterfølgende gik vi en lang tur hvor vi havde madkurv med. Da vi var på vej hjem synes Agnes at øjnene var alt for tunge, så mens jeg skriver dette, og uret står på 17.54 ligger hun trygt ved min side og sover.
Dagen har været vildt hyggeligt, vi har virkelig nydt tiden sammen og det fantastiske vejr. Jeg havde taget nogle rugbrødsmader med til pigerne udover disse rolls – og samlet set har pigerne konfimeret ikke mindre end 14 (!!!) Stykker rugbrød i dag, jeps appetitten fejler bestemt ikke noget. De 14 stykker var dog fordelt udover frokost og aftensmaden, but still – its crazy!
Nu til opskriften – mine rolls er super nemme at lave, man må helt selv vælge om der bruges frisk, frossen eller forstegt kylling, brug det du har. Jeg brugte kylling og bacon som jeg havde stegt igår, det betød at maden var klar på ingen tid og at jeg kunne springe punkt 1. Næsten over. Selv hvis man skal til at stege disse ting, tager det ikke lang tid at lave maden, heldigvis.
Opskriften giver 6 rolls.
Tilberedningstid: 20-30 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.
Ingredienser:
Spicy chicken rolls:
100 gram kyllingbryst (evt. forstegt).
4 stykker bacon.
løg.
1/4 gul peberfrugt.
1 spsk sweet chili sovs.
Revet mozerellaost.
6 tortilla pandekager, jeg brugte små.
Sweet chili sovs.
Steges i smør.
Fremgangsmåde:
1. Bacon steges og hakkes fint. Kylling kødet skæres i små stykker og gennemsteges på en pande. Bland kylling, hakket bacon og 1 spsk sweet chili sovs.
2. Læg kødfyldet i en stribe ude i siden på en tortilla pandekage, læg et stykke peberfrugt og lidt løg. Drys mozerellaost på toppen.
3. Fold først enderne indover og rul den derefter sammen, du ruller fra siden med fyldet.
4. Dine spicy chicken rolls skal steges let på en pande i lidt smør.
Dine spicy chicken rolls serveres med sweet chili sovs som en snack, en let frokost eller sammen med en god salat som aftensmaden. De er også gode til tapas, frokost eller som jeg fik dem, picnic hvor maden spises kold.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
Det ser godt ud, og det lyder spændende at du spiser din mand kold (smiler)
Jeps – kanibal i fritiden jo :p .. HAhaha! Tak for rettelsen 🙂
De varmeste hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Det ser rigtig lækkert og nemt ud, og spændende at du spiser din mand kold (smiler)
[…] Søndag: spicy chicken rolls. […]
[…] Spicy Chicken rolls. […]