#Hashtagmor

Opskrifter, mad og kærlighed

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad ideer
    • Frokost ideer
    • Opskrifter aftensmad
    • Bagning
    • Gryderetter
    • Suppe opskrift
    • Tærte opskrift
    • Vegatar opskrifter
    • Tapas opskrifter
    • Opskrifter sous vide
  • Madplan
    • Madplan
    • Billig madplan – budget madplan
  • Opskrifter til forskellige anledninger
    • Opskrifter til påske
    • Opskrifter til halloween
    • Opskrifter til jul
februar 4, 2020

Bagt kartoffelmos med pikantost

Denne opskrift på bagt kartoffelmos med pikantost er perfekt som tilbehør til en lækker steak, et farsbrød eller noget kylling med bacon og pikantost m.v.  Det smager så godt altså!

Gå til opskrift Udskriv

Bagt kartoffelmos med pikantost

Hvad har jeg brugt til denne bagt kartoffelmos med pikantost?

Til at lave bagt kartoffelmos med pikantost skal du selvfølgelig bruge kartoffelmos. Du kan sagtens bare lave en kartoffelmos til denne ret, men det er også en genial måde at bruge de rester man har fra dagen før.

Jeg har brugt lidt forskellige smage i denne kartoffelmos. Hvidløg, rødløg, peberfrugt og pikantost giver alle en mega lækker smag! Desuden har jeg tilføjet mozzerellaost og ærter.

Mangler du en god opskrift på kartoffelmos? Prøv denne.

Bagt kartoffelmos med pikantost

Kan man tilføje andet til den?

Du kan sagtens vælge en anden type smøreost, eksempelvis buko hvidløgsost. Du kan også sagtens smide lidt hakket svampe i mosen, tomater eller hvad end hjertet begærer. Jeg kan desuden også anbefale cheddarost i stedet for mozzerellaost.

Hey og persille. Fuck persille er lækkert! eller andre krydderurter selvfølgelig.

Du kan servere dem til mit fyldte kalkunbryst hvis du har lyst.

Bagt kartoffelmos med pikantost

Bagt kartoffelmos med pikantost

Bagt kartoffelmos med pikantost

Super skøn bagt kartoffelmos med ost, perfekt som tilbehør til et lækkert stykke kød, blandt andet mørbrad, steaks eller en kyllingbrystfilet.
Udskriv Pin Recipe
Forb. tid 15 min
Samlet tid 15 min
Ret Aftensmad, Hovedret, Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 600 gram kartoffelmos
  • 100 gram pikantost
  • 100 gram mozzerellaost
  • ½ løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ snackpeber
  • 1 dl ærter

Sådan gør du
 

  • Skær alle dine løg og din snackpeber i små tern. Bland alle ingredienser sammen. Sæt små "klumper" på en bageplade, denne her opskrift "flader" ud, så sæt dem ikke for tæt på hinanden.
  • Bag din kartoffelmos i ovnen i ca. 10 - 15 minutter ved 180 grader varmluft, de skal blot tage lidt farve og være gennemvarme.
Keyword ærter, Hvidløg, kartoffelmos, løg, ost, pikantost

Bagt kartoffelmos med pikantost

Velbekomme.

Varmeste hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor

Vil du gerne følge med på min instagram hvor jeg deler mit liv som mad blogger, mor til to og kontorassistent? Eller vil du følge med på facebook, hvor jeg deler nye opskrifter og desuden river gamle opskrifter frem til tider?

Du kan også følge mig på pinterest profil under navnet #hashtagmor.

Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en besked til mig.  Både ved spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg kan.

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on LinkedIn (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Madplan 02.02.20.
Pastaret med serranoskinke og ruccola salat

2 comments

  • Trine
    november 23, 2021

    Kan disse fryses og så tages op til madpakken i ny og næ?

    Reply
    • admin
      november 23, 2021

      Det tænker jeg sagtens de kan – men jeg har ikke forsøgt mig med det 🙂 ..

      Med venlig hilsen
      Michelle Elbæk Jensen

      Reply

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem er jeg?

Velkommen til #hashtagmor, en blog om mad, børn og mit liv på godt og ondt.

Jeg er en femogtyve år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent, instagrammer og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, lidt for ærlige indlæg, alt for meget foodspam og en blog skrevet, lige fra hjertet.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

Opskrifter med ost

Tun sandwich med smeltet mozzerella og avokado. #hashtagmor

Opskrifter med kylling

Kylling i pikantsovs med ovnkartofler

Lækkerier

Lækre lakrids marengs kyskager. #hashtagmor

Mad på 15 minutter

Nem og lækker pasta med crispy bacon.

One pot – nemme retter

One pot pasta med kødboller - nem og lækker børnefavorit. #hashtagmor
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.