Denne opskrift på bagt kartoffelmos med pikantost er perfekt som tilbehør til en lækker steak, et farsbrød eller noget kylling med bacon og pikantost m.v. Det smager så godt altså!
Hvad har jeg brugt til denne bagt kartoffelmos med pikantost?
Til at lave bagt kartoffelmos med pikantost skal du selvfølgelig bruge kartoffelmos. Du kan sagtens bare lave en kartoffelmos til denne ret, men det er også en genial måde at bruge de rester man har fra dagen før.
Jeg har brugt lidt forskellige smage i denne kartoffelmos. Hvidløg, rødløg, peberfrugt og pikantost giver alle en mega lækker smag! Desuden har jeg tilføjet mozzerellaost og ærter.
Mangler du en god opskrift på kartoffelmos? Prøv denne.
Kan man tilføje andet til den?
Du kan sagtens vælge en anden type smøreost, eksempelvis buko hvidløgsost. Du kan også sagtens smide lidt hakket svampe i mosen, tomater eller hvad end hjertet begærer. Jeg kan desuden også anbefale cheddarost i stedet for mozzerellaost.
Hey og persille. Fuck persille er lækkert! eller andre krydderurter selvfølgelig.
Du kan servere dem til mit fyldte kalkunbryst hvis du har lyst.
Bagt kartoffelmos med pikantost
Ingredienser
- 600 gram kartoffelmos
- 100 gram pikantost
- 100 gram mozzerellaost
- ½ løg
- 2 fed hvidløg
- ½ snackpeber
- 1 dl ærter
Sådan gør du
- Skær alle dine løg og din snackpeber i små tern. Bland alle ingredienser sammen. Sæt små "klumper" på en bageplade, denne her opskrift "flader" ud, så sæt dem ikke for tæt på hinanden.
- Bag din kartoffelmos i ovnen i ca. 10 - 15 minutter ved 180 grader varmluft, de skal blot tage lidt farve og være gennemvarme.
Velbekomme.
Varmeste hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du gerne følge med på min instagram hvor jeg deler mit liv som mad blogger, mor til to og kontorassistent? Eller vil du følge med på facebook, hvor jeg deler nye opskrifter og desuden river gamle opskrifter frem til tider?
Du kan også følge mig på pinterest profil under navnet #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en besked til mig. Både ved spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg kan.
Kan disse fryses og så tages op til madpakken i ny og næ?
Det tænker jeg sagtens de kan – men jeg har ikke forsøgt mig med det 🙂 ..
Med venlig hilsen
Michelle Elbæk Jensen