Skal du prøve en let opskrift med hakket kylling? Så synes jeg klart at du skal kaste dig ud i en af mine kyllingeruller – denne kyllingrulle med hasselback kartofler er den nyeste i rækken. Jeg plejer at bruge en mozzerellaklump, men denne gang ville jeg teste at bruge revet mozzerella, hvilket også blev virkelig godt!
Kyllingrulle med hasselback kartofler
Jeg har denne gang serveret hasselback kartofler som tilbehøret. Men jeg har faktisk tidligere lavet flere andre opskrifter der kan anbefales når vi snakker kyllingrulle.
Vil du prøve en anden variant så kan jeg anbefale:
- Kyllingrulle med baconkartofler
- Kylling rulle med tilbehør af ovnkartofler og grøntsager
- Kylling rulle med cremet spaghetti
- Hawaii kylling rulle med tilbehør
- Kylling rulle med gratineret grøntsager
- Du kan også servere den med en omgang stegte ris.
Kun fantasien sætter grænser og jeg er helt sikker på at dette ikke er den sidste opskrift fra min side.
Endnu en let opskrift med hakket kylling
Jeg er fan af at bruge masser af hakket kylling i madlavningen herhjemme. Både fordi jeg faktisk godt kan lide smagen af det, men selvfølgelig også fordi det både ofte er billigt og derudover er fedtfattigt. En fordel når man tænker på en opskrift med hakket kylling er at kødet kan smages til med alle mulige forskellige lækre ting. Løg, peberfrugt, porre m.v. er blot nogle af tingene man kan bruge – foruden diverse krydderurter og krydderier.
Ofte laver jeg kødboller med hakket kylling eller frikadeller. Begge dele super lækkert! Det kan virkelig anbefales hvis man støder på det i køledisken at tage lidt med hjem. De fleste retter med svinekød kan udskriftes til en opskrift med hakket kylling med stor succes. Krebinetter, karbonader, boller i karry, frikadeller og farsbrød er blot nogle af de ting man kan bruge hakket kylling til.
Kyllingrulle med hasselback kartofler - en let opskrift med hakket kylling
Ingredienser
Hasselback kartofler
- 500 gram mindre kartofler
- olie
- salt
- paprika
- peber
- hvidløgspulver
Kylling rulle
- 400 gram hakket kylling
- salt
- peber
- 1 lille rødløg
- 3 fed hvidløg
- ½ snackpeber
- 100 gram mozzerellaost (eller mindre hvis du synes det bliver for meget)
- 1 pakke bacon
Tilbehør
- bearnaisesovs
- 150 gran ærter
- gnavegrønt (peberfrugt, gulerødder og agurk)
Sådan gør du
- Start med at rense dine kartofler og skære revner i dem (som hasselback kartofler)
- Put lidt olie ovenpå. Drys paprika, salt, peber og hvidløgspulver på toppen.
- Sæt kartoflerne i ovnen i cirka 45 minutter.
- Kyllingen trykkes ud på et stykke bagepapir til en firkant.
- Der drysses med salt og peber.
- Mozzerellaosten fordeles på midten af kyllingekødet.
- Skær dine peberfrugter, rødløg og hvidløg i skiver. De fordeles ovenpå osten. Jeg skar den anden halvdel af peberfrugten ud som tilbehør.
- Kylling rullen, rulles stramt sammen og ligges i et ovnfast fad.
- Din bacon fordeles ovenpå.
- Din kyllingrulle skal i ovnen ca 20 – 30 minutter ved 200 grader varmluft.
- Dine ærter skal optøes i koldt vand - så smager de bedst.
- Gør dit gnavegrønt klar til maden.
- Varm din bearnaisesovs inden servering.
Velbekommen,
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
[…] Lørdag: kyllingrulle med bearnaise […]