Når vi har gæster, så ryger der ofte nye kreationer på bordet. Jeg elsker at hygge om mine gæster og jeg er vild med at afprøve nye retter, både til gæster men selvfølgelig også herhjemme til min lille familie. Min kylling rulle har jeg ofte lavet om på, og denne gang havde jeg lyst til at prøve en hawaii variant med ananas og sprød serrano skinke omkring. Det blev mega godt!
Jeg har som altid fyldt det op med frisk mozzarella ost, men også ananas og så glemte jeg karry, som ellers var planen – men jeg er sikker på at det smager mega godt med et drys af det gule krydderi.
Vil du hellere prøve min standard kyllingrulle, så finder du opskriften lige her.
Mit tilbehør var små kartofler, bagt i ovnen med masser af forskelligt krydderi på, det giver en super god smag og kartoflerne er så gode, når de har fået lov at hygge sig længe i ovnen. Mums! Derudover serverede jeg nogle frysegrøntsager, en blanding med både broccoli, blomkål og gulerødder og dertil en købt bearnaise, som man selvfølgelig kan lave selv, meeen det er sjældent jeg synes tiden er til det, selvom det selvfølgelig er mega sjovt og lækkert!
Du kan også blanchere nogle friske broccoli buketter eller finde andre passende grøntsager – jeg kan bare godt lide at have nogle nemme grøntsager når vi har gæster, så jeg slipper for at opholde mig for længe i køkkenet. Generelt holder jeg bare af at opholde mig kort tid i køkkenet, for at have mere tid med mine børn og mine gæster – selvom jeg faktisk elsker at stå i køkkenet.
Du kan også prøve min kyllingrulle med baconkartofler, mega syndigt og lækkert!!
Mængde: 4 personer.
Tilberedningstid: 1 time og 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 30 minutter.
Ingredienser:
Hawaii kyllingrulle:
500 gram hakket kylling.
Salt.
Peber.
Evt. Karry.
1.5 mozzerella ostekugle.
1 lillle dåse ananas i skiver.
1 pakke serranoskinke (4 skiver)
Tilbehør:
600 gram små kartofler.
Salt.
Peber.
Timian.
Paprika.
Hvidløgspulver.
Olie.
1/2 pose frysegrønt.
Bearnaisesovs.
Fremgangsmåde:
1. Kartoflerne skylles og lægges i et fad. Hæld olie på og fordel krydderier på toppen. Kartoflerne sættes i ovnen hvor de skal bage ca 1 time og 15 minutter.
2. Kyllingen trykkes ud på et stykke bagepapir til en firkant.
3. Der drysses med salt, peber og eventuelt karry.
4. Mozzerellaosten plukkes i mindre stykker og lægges på midten af kyllingekødet.
5. Dine ananas fordeles ovenpå osten.
6. Hawaii rullen, rulles sammen og ligges i et ovnfast fad.
7. Din serranoskinke fordeles ovenpå.
8. Din hawaii kyllingrulle skal i ovnen ca 30 – 40 minutter ved 200 grader varmluft.
9. Kog dine grøntsager og varm din bearnaise.
10. Skær din hawaii kylling rulle i skiver og server straks med kartofler, grøntsager og bearnaise sovs.
Velbekommen!
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar her på bloggen hvis du har spørgsmål til maden eller andet, jeg er desuden at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op.Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
[…] hawaii kylling rulle med ovnkartofler, grøntsager og bearnaise. Den skønneste kylling rulle lavet af kyllingfars og med fyld af både ananas og mozzarellaost. […]
[…] Søndag: hawaii rulle med ovnkartofler og tilbehør. […]
[…] Fredag: hawaii rulle med små kartofler. […]
[…] Søndag: hawaii rulle med ovnkartofler, grøntsager og bearnaise […]