De sidste to dage er fløjet afsted – jeg føler virkelig ikke at jeg har nået noget som helst – men alligevel har alt ændret sig! Torsdag var ikke mindre end en fantastisk dag! Men mere om det, på et senere tidspunkt.
Aftensmaden torsdag stod på kyllingepakker med bacon, pikantost og spinat. De var SÅ lækre! De er perfekte til en hurtig aftensmad eller en lækker frokost. Serveret med en hurtig salat bliver de kun bedre!
Vil du hellere prøve mine bacontwisters? Så finder du min opskrift lige her.
Mængde: 8 stykker
Tilberedningstid: 45 minutter
Heraf arbejdstid: 20 minutter
Ingredienser:
2 ruller butterdej
200 gram bacon i tern
200 gram kylling (forstegt)
1 pakke buko pikantost
En god håndfuld frisk spinat
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader varmeluft. Steg baconen på en pande.
2. Dejen rulles ud, de deles begge i 8 lige store firkanter. (Så du har 16 i alt)
3. Smør lidt pikant på 8 af stykkerne.
4. Når baconen er ved at være færdigstegt smider du kyllingen på panden sammen med.
5. Læg spinat ovenpå pikantosten – læg derefter kødet på.
6. Læg et stykke butterdej ovenpå hver “pakke” og tryk dejen nedover med en gaffel.
7. Flyt dine kyllingepakker hen på en bageplade med bagepapir og sæt det i en forvarmet ovn. Dine kyllingepakker skal bages i ca. 25 minutter – eller ind til de er lysebrune.
Serveres varme med en lækker, valgfri salat.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
Uh, hvor ser det bare lækkert ud 🙂
Tusind tak for rosen! ?
Ohhhh damn de ser gode ud! Nu blev jeg jo helt sulten. 😛
– Anne-Mette Højbjerg (www.giz-blog.dk)
Tusind tak for rosen ?
Mon de kan fryses og tages op til madpakken?
Det tænker jeg godt Sanne. Men bagt butterdej har ofte en tendens til at klappe sammen når det fryses. Hvis du har tiden til det ville jeg fryse dem ubagte og bage dem om aften inden. De holder sig fine ihvertfald 2 dage i køleskabet, så man kunne jo bage søndag aften til mandag og tirsdag 🙂
Tak for svar. Jeg prøver mig frem?
[…] Pikante kylling og bacon pakker. […]