En virkelig lækker pølsegryde fyldt i hotdogbrød med mozzarellaost og tomatsovs. Min pølsegryde er fyldt med blandt andet røde pølser og tomatsovs.
Pølsegryde fyldt i hotdogbrød
Den skønneste opskrift på pølsegryde der er fyldt i hotdogbrød med masser af persille på toppen. Denne opskrift er lavet med udgangspunkt i hotdogs. Røde pølser stegt med løg og med tomatsovs i stedet for ketchup. Disse hotdogs er med masser af ost også. Dette giver en skøn og børnevenlig symfoni. Du kan også lave opskriften med andre slags pølser, her skal de dog steges mere så de får en stegeskorpe. Det giver den bedste smag.
Du kan også lave pølser og spaghetti efter min lækre opskrift her.
Pølsegryde med røde pølser og tomatsovs.
Har du prøvet at lave en pølsegryde? Du kan sagtens bruge denne opskrift uden hotdogbrødet. I stedet kan du servere pølsegryden med ris eller pasta til maden.
Hvis du ser på mine billeder kan du også fornemme den store mængde fyld. Jeg har derfor valgt at skrive lidt mindre pølser i opskriften herunder. Du kan sagtens lave to rækker hotdogbrød og fordele fyldet heri. I det tilfælde skal du blot bruge 6 pølser i stedet for 4. Vi spiste to styks hver til de voksne mens børnene spiste 1,5 hver. Dertil spiste vi gnavegrønt.
Server enten gnavegrønt eller en salat til retten. Begge dele smager skønt og er nemt at lave.
Jeg har også en opskrift på pølsegryde med kartoffelmos.
Pølsegryde fyldt i hotdogbrød
Ingredienser
Pølsesovs
- 4 røde pølser.
- 1 helt løg.
- ½ glas tomatsovs.
Derudover til opskriften
- 1 række hotdogbrød. (bare de billige med to rækker)
- 100 gram mozzerellaost.
- 50 gram cheddarost.
Topping / tilbehør
- lidt smør.
- Fint hakket persille.
- Gnavegrønt alt efter hvad du har på lager og kan lide.
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Start med at skære dine pølser i mindre stykker. Hak dit løg fint. Brun begge dele i en gryde.
- Skær dine hotdogbrød midt over og sæt dem i ovnen så de lige kan riste en smule, det skal ikke blive brunt, bare lige ristes en smule. Du kan sammentid tilføje dit smør til en lille skål der kan komme i ovnen og putte det i ovnen sammen med så det smelter.
- Tilføj derefter tomatsovsen til dine pølser og løget.
- Tag brødet ud af ovnen. Put lidt ost på bunden. Top med pølsesovsen og smid noget mere ost ovenpå. Afslut med brødtoppen og smør toppen med smeltet smør.
- Bag det i ovnen i 10 minutter inden du serverer med lidt gnavegrønt ved siden af og lidt hakket persille på toppen.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
Spændende, men er det ikke pølserne, der skal skæres i mindre stykker? Eller forstår jeg ikke opskriften? Som i øvrigt skal prøves i morgen
Hahahaha jo! Jeg har vist haft løg på hjernen :p .. Det er rettet.
Jeg håber at opskriften hitter 😀 ..
Med venlig hilsen
Michelle Elbæk Jensen