Disse kyllingburgers er super skønne, og det er bestemt en børnefavorit med de paneret kyllingestykker i burgerne. Jeg glemte selv at putte mine ananas på inden retten blev foreviget – så dem må i fantasere jer til på billederne. De var dog med i kyllingburgers og det smagte fantastisk, lidt hawaii agtigt!
Prøv desuden min hawaii kylling i fad – det smager skønt!
Jeg bruger den færdige karry dressing fra Bahnke, det er den vi bedst kan lide, og jeg har endnu ikke ramt en hjemmelavet der smager som den. Pigerne kan også bedst lide den færdige variant.
Du kan sagtens smide noget iceberg eller spinat i bunden af burgeren også – det valgte vi dog ikke i denne omgang, da vi simpelthen ikke havde noget da jeg besluttede mig for at lave denne ret til aftensmaden i stedet for den ret vi havde planlagt fra starten.
Du kan også prøve mine lækre cheeseburgers med cheeseburgerkebab. Opskriften finder du her.
Du kan desuden med fordel servere en let salat til dine burgers, lave nogle pomfritter eller grøntsagsstænger, alt efter hvad du er til den pågældende dag.
Find opskriften på lækre fritter af sød kartoffel her, den lidt sundere variant af pomfritter.
Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 30 minutter.
Ingredienser:
4 burgerboller.
2 store kyllingbryster.
1-2 æg.
Rasp.
Salt.
Peber.
Smør eller olie til stegning.
1 pakke bacon i skiver.
Karrydressing.
Ananas ringe.
1/2 agurk.
1-2 snack peberfrugter.
Fremgangsmåde:
1. Skær dine kyllingbryster over i to, så du nu har fire helt tynde kyllingebryster. Du skal nu finde 2 tallerkener, i den ene putter du rigeligt rasp, salt og peber (efter smag) og røre det godt sammen. I den anden tallerken putter du dine to æg som du pisker godt sammen.
2. Nu skal du panere dine kyllingebryster – du vælger selv om det skal være dobbelt eller enkelt paneret. Enkelt: Put dine kyllinger i æg og dernæst i rasp. Dobbelt: Rasp, æg, rasp.
3. Varm en pande godt op med fedtstof (olie eller smør) og put dine kyllinger derpå – skru ned for temperaturen til middelvarme og lad dem stege til de er gennemstegt – husk at vende dem undervejs.
4. Steg dit bacon på en anden pande.
5. Sæt dine burgerboller i ovnen og hold godt øje med dem. Du kan vælge at stege dem let på en pande i baconfedtet til sidst, når baconen også er færdigt.
6. Vask dine agurker og peberfrugt og skær dem ud i skiver.
7. Lav dine burgers – start med bunden, fyld på med grøntsagerne, dernæst kyllingen, bacon og efterfølgende en masse dressing. Top med ananas og til sidst burger toppen.
Server straks dine kyllingburgers eventuelt med en let salat ved siden af.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] kyllingburgers med paneret kylling. Super skønne hawaii inspireret burgers med paneret kylling, ananas og karrydressing, perfekt til […]
De ser da helt vildt gode ud
Tak for rosen! Det er jeg glad for at høre!
Ha’ en dejlig dag.
De varmeste hilsner
Michelle Elbæk Jensen #hashtagmor
[…] Søndag: burger med paneret kylling. […]