#Hashtagmor

Opskrifter, mad og kærlighed

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad ideer
    • Frokost ideer
    • Opskrifter aftensmad
    • Bagning
    • Gryderetter
    • Suppe opskrift
    • Tærte opskrift
    • Vegatar opskrifter
    • Tapas opskrifter
    • Opskrifter sous vide
  • Madplan
    • Madplan
    • Billig madplan – budget madplan
  • Opskrifter til forskellige anledninger
    • Opskrifter til påske
    • Opskrifter til halloween
    • Opskrifter til jul
april 29, 2018

Cheeseburgerkebab cheeseburger.

Overskriften kunne lyde som en sær skrivefejl, men den er god nok, lørdagsmenuen var cheeseburger med cheeseburgerkebab og mums hvor var de gode! Det er egentligt bare en cheeseburger, som lige er flyttet en level op af rangstigen. Cheeseburgerkebab er super saftigt og lækkert og osten giver en skøn smag til kødet når det tilberedes sammen.

Cheeseburgerkebab cheeseburger #hashtagmor

Jeg har ofte selv bagt bollerne (du kan finde sådan en opskrift her), men sådan en gang øko brioche boller er  ikke at kimse af, og så lå de tilfældigvis i fryseren i fakta da jeg handlede, det må være ment to be! Dressingen køber jeg ofte, jeg har noglegange lavet den selv, men smagen er endnu ikke blevet helt perfekt, så jeg har endnu ingen opskrift at dele ud af på den front, det er dog et område jeg arbejder videre på. Denne gang blev det en øko-burgerdressing, som i kan se på billedet, mums!

Jeg har brugt salat, tomat, agurk og løg som fyld. Bollerne er smurte med aioli og så er der lagt en skive cheddarost i bunden og godt med kød ovenpå salaten. Endnu en god ting ved dette Cheeseburgerkebab er helt klart at man selv bestemmer mængden, man kan putte en masse i, eller nøjes med lidt mindre.

Vi lavede 4 burgere, en til mig, en til Jesper og 2 til pigerne, de spiste dog kun en enkelt burger samlet, så den sidste burger var til overs. Jeg synes personligt at der var rigeligt mad i denne burger, men man kan selvfølgelig også spise to hvis man er ekstra sulten. Burgeren serveres med en standart salat eller pomfritter alt efter det humør man er i og det sundhedsniveau man ønsker, for burgeren i sig selv er på ingen måde sund..

Cheeseburgerkebab cheeseburger #hashtagmor

Jeg lavede cheeseburgerkebab af 1 kilo hakket kød, men 500 gram havde været mere end rigeligt. Vi frøs halvdelen ned til en anden ret. Jeg har taget udgangspunkt i 500 gram i opskriften, men vælg den mængde du ønsker.

Cheeseburgerkebab cheeseburger #hashtagmor

Mængde: 4 burgere.
Forberedelsestid: 1 time og 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 30 minutter.

Ingredienser:
500 gram hakket oksekød.
4 skiver cheddarost.
Salt.
Peber.
4 Brioche burgerboller.
4 skiver cheddarost.
2 tomater.
1/2 iceberg salat.
1/2 agurk.
1 løg.
Aioli.
Burger dressing.

Fremgangsmåde:
1. Del kødet i 6 lige store dele, og form dem til bøffer. Krydder dem med salt og peber på begge sider.
2. Find nogle spyd frem til at sætte i bøftårnet. Mit væltede en smule i ovnen, det kan afhjælpes ved at sætte et stort halvt løg i bunden, men jeg havde kun lige nok til vores burgere, så jeg prioterede dette.
3. Sæt evt. løget i bunden af et ildfast fad, så det står stabilt, put skiftevis en bøf og et stykke ost ovenpå hinanden, start og afslut med en bøf.
4. Cheeseburger tårnet skal i ovnen ca. 1 time på 180 grader varmluft.
5. Klargør salaten med du venter.
6. Når cheeseburger tårnet kommer ud af ovnen sætter du bollerne ind i stedet, de skal blot lunes.
7. Skær cheeseburger tårnet i stykker så du har kebab i stedet.
8. Samle din cheeseburger, aioli smurt på top og bund, et stykke ost på bunden, salat, tomat, agurk og løg på bunden, cheeseburgerkebab ovenpå og afslut med lidt burgerdressing.

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on LinkedIn (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Spicy nachos med pulled chicken og purløgsdip.
1 år som blogger + opskrift på den nemmeste børneis.

2 comments

  • Madplan 23.02.20. – sund madplan til børnefamilien. #Hashtagmor
    februar 22, 2020

    […] Lørdag: cheeseburger med cheeseburgerkebab […]

    Reply
  • Madplan 03.01.21 - en sund madplan med hurtige og lette opskrifter.
    januar 1, 2021

    […] Søndag: cheeseburgerkebeb burgers […]

    Reply

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem er jeg?

Velkommen til #hashtagmor, en blog om mad, børn og mit liv på godt og ondt.

Jeg er en femogtyve år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent, instagrammer og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, lidt for ærlige indlæg, alt for meget foodspam og en blog skrevet, lige fra hjertet.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

Opskrifter med ost

Tun sandwich med smeltet mozzerella og avokado. #hashtagmor

Opskrifter med kylling

Kylling i pikantsovs med ovnkartofler

Lækkerier

Lækre lakrids marengs kyskager. #hashtagmor

Mad på 15 minutter

Nem og lækker pasta med crispy bacon.

One pot – nemme retter

One pot pasta med kødboller - nem og lækker børnefavorit. #hashtagmor
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.