Opskrift på hjemmelavet sandwich med kylling. Den lækreste crispy chicken opskrift der er fyld i min sprøde sandwich med avocado, mozzerellaost og hjemmelavet aioli.
Sandwich med avocado og aioli
Den lækreste hjemmelavet sandwich med avocado og aioli. En helt igennem himmelsk mundfuld. Det sprøde brød kombineret med min crispy chicken opskrift gør det bare virkelig lækkert! Den cremet avocado og aioli sammen med den smeltede ost fuldender min hjemmelavet sandwich med kylling! Tomaten tilføjer friskhed til sandwichen.
Min opskrift på hjemmelavet aioli til din sandwich er at finde lige her.
Hjemmelavet sandwich med kylling
Jeg laver ofte hjemmelavet sandwich med kylling eller andet pålæg. Denne gang kombinerede jeg min crispy chicken opskrift med en almindelig sprød kylling sandwich med avocado og aioli. Det smagte SÅ godt! Jeg kommer helt klart til at lave disse sandwich med kylling ret ofte i fremtiden! Vi nød at spise dem i sofaen med børnene mens vi så en film. Det gør vi engang i mellem, fordi vi alle 4 synes det er vildt hyggeligt.
Nå men disse hjemmelavet sandwich med kylling forberedte jeg i køkkenet og så nød vi dem ved sofabordet.
Du kan også prøve min sandwich med tunsalat og cheddarost.
Crispy chicken opskrift
Min crispy chicken opskrift er egentligt blot mine nuggets i en større variant. Du kan sagtens friturestege dem, hvis du hellere vil det. Jeg plejer blot at stege dem på panden. Hvis du kommer til at lave for meget, kan de sagtens fryses og bruges i en lækker omgang biksemad med bearnaisesovs på toppen. Du kan også gemme dem til madpakken dagen efter og bikse en salat sammen med crispy chicken, tomat, avocado, agurk og icebergsalat.
Hjemmelavet sandwich med kylling - crispy chicken opskrift
Ingredienser
Crispy chicken opskrift
- 400 gram kyllingbrystfilet
- 2 dl rasp
- 2 æg
- 2 dl mel
- salt
- peber
- hvidløgspulver
- paprika
- Smør til stegning
De resterende ingredienser
- 2 baugette (bare de billige med 2 i en pakke)
- smør
- 2 mozzerella oste klumper
- 2 avocadoer
- 1 rødløg
- 2 tomater
- aioli (opskriften på en nem og lækker hjemmelavet aioli finder du længere oppe i indlægget)
Sådan gør du
- Knæk dine 2 æg i en dyb tallerken og rør dem sammen.
- Bland rasp sammen med salt og peber.
- Bland mel sammen med salt, peber, hvidløgspulver og paprika.
- Skær kyllingen over på midten. Du skal nu have to meget tynde stykker kylling. De skæres derefter over i 2-3 mindre stykker. På kyllingens tykkeste sted kan du eventuelt skærer den over i 3 fra starten, så du får ret tynde og fine stykker.
- Put kyllingen i melblandingen først. Dernæst ægget og sidst i rasp blandingen. Fortsæt til alle stykkerne har et fint lag planering.
- Tænd en stor pande på mellem blus – put smør/olie på og derefter dine parneret kyllingstykker. Mens de steger fortsætter du med resten, husk at vende dem løbende.
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Skær dine baugetter over i 2 på langs. Smør begge halvdele med lidt smør. Sæt dem i ovnen i cirka 3-5 minutter.
- Skær derefter dine rødløg, avocado, tomater og bøfmozerellaost i skiver.
- Lav din aioli klar. (link til en opskrift er at finde højere oppe på siden)
- Put avocado og bøfmozzerellaost på bunden af dine sandwich. Bare fyld godt op! Varm dem i 3 minutters tid igen. Så osten er nogenlunde smeltet og dine sandwich brød er sprøde og lækre lysebrune.
- Sammel dine sandwich. Start med bunden af dit flute med avocado og mozzerellaost, læg dine kyllinger ovenpå. Tilføj tomat, løg og aioli og læg låget på.
- Skær dem nu i 3-4 stykker hver, så er de nemmere at håndtere.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
Sandwich med store nuggets 😀 What’s not to like <3
Præcis – og ost <3
[…] Søndag: sprøde sandwich med crispy chicken […]
[…] Søndag: crispy kylling sandwich […]