#Hashtagmor

Opskrifter, mad og kærlighed

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad ideer
    • Frokost ideer
    • Opskrifter aftensmad
    • Bagning
    • Gryderetter
    • Suppe opskrift
    • Tærte opskrift
    • Vegatar opskrifter
    • Tapas opskrifter
    • Opskrifter sous vide
  • Madplan
    • Madplan
    • Billig madplan – budget madplan
  • Opskrifter til forskellige anledninger
    • Opskrifter til påske
    • Opskrifter til halloween
    • Opskrifter til jul
oktober 21, 2017

Easy peasy bearnaise.

Jeg har altid frygtet bearnaise sovs – altså den der hjemmelavet version der kan skille og som virkelig skulle være svær at lave.. Men jeg kastede mig ud i denne version, hvor man ikke skal balancere med varme m.m. – og det lykkes første gang jeg prøvede! Wuhuu. Og det var mega fucking nemt!!

Easy peasy bearnaise. #hashtagmor Easy peasy bearnaise. #hashtagmor

Her får i de små tricks jeg tænker gjorde foreskellen, og i får selvfølgelig også min opskrift.

Min mand er virkelig glad for store bøffer – men det er ingen hemlighed, at det er jeg ikke! Så vi får det nok ikke så tit som han kunne ønske, men hey, det er mig der laver mad og mig der laver madplanen – så må han jo bare deltage i de ting.

Jeg har også ofte lavet en traditionel version af bearnaise – find den opskrift her.

Easy peasy bearnaise. #hashtagmor Easy peasy bearnaise. #hashtagmor

Jeg havde dog besluttet at menuen fredag netop skulle stå på store bøffer – eller retter sagt, en stor bøf – for pigerne og jeg spiste blot tilbehør.

Du kan også prøve min one pot bøf bearnaise – den er dælme lækker! I promise… opskriften findes her.

Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid: 30 minutter.
Heraf arbejdstid: 30 minutter.

Ingredienser:
4 æggeblommer – pasteuriseret.
2 spsk bearnaiseessens.
Salt.
Peber.
250 gram smør.
2 spsk estragon.

Bøffer.
Kartofler.
Bønner fra frost.

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 200 grader og sæt bønnerne ind i ovnen.
2. Skyld og rens kartoflerne og kog dem.
3. Krydder bøfferne med salt og peber.
4. Sæt bøffen/bøfferne til stegning. Jeg stegede Jespers bøf på meget varme i 1 minut på hver side hvorefter den fik 4-5 minutter på hver side ved lav varme. Husk at den også har godt af at hvile efterfølgende.
5. Smelt alt smørret – det må ikke blive brunt men det skal boble godt.
6. Find en høj beholder og en stavblendter som du fylder med æggeblommer, lidt salt og peber + bearnaiseessens. Blendt det til det tykner let og der er bobler på toppen.
7. Når æggemassen er færdig hældes smøret i lidt af gangen, under denne process er det vigtigt aldrig (!!!) at tage stavblendteren op af beholderen eller holde pause – pisk pisk pisk!
8. Når alt smøret er hældt i og pisket godt hælder du estagon i og blander sammen med en ske. Smag til og tilsæt evt ekstra estagon, salt og peber.

Bøfferne serveres med rigeligt sovs, kartofler og bønner. Velbekommen!

Velbekomme.

De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.

Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.

Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.

Del gerne mit indlæg her:

  • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on LinkedIn (Opens in new window)

Indlægsnavigation

Kanelsneglskage.
One pot pasta – kylling.

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Søg i mine opskrifter

Find dine favoritter

Hvem er jeg?

Velkommen til #hashtagmor, en blog om mad, børn og mit liv på godt og ondt.

Jeg er en femogtyve år ung kvinde, gift med Jesper, mor til to fantastiske piger, kontorassistent, instagrammer og (selvfølgelig) blogger. Forvent en masse inspiration, lidt for ærlige indlæg, alt for meget foodspam og en blog skrevet, lige fra hjertet.

De varmeste blogger hilsner, Michelle Elbæk Jensen / #hashtagmor

Opskrifter med ost

Tun sandwich med smeltet mozzerella og avokado. #hashtagmor

Opskrifter med kylling

Kylling i pikantsovs med ovnkartofler

Lækkerier

Lækre lakrids marengs kyskager. #hashtagmor

Mad på 15 minutter

Nem og lækker pasta med crispy bacon.

One pot – nemme retter

One pot pasta med kødboller - nem og lækker børnefavorit. #hashtagmor
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright - Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.