Jeg er kæmpe fan af medister, og alle de medister opskrift jeg kan frembringe, bringer altid lykke herhjemme. Jesper synes kødbollerne var helt perfekt krydret, og sådan går det når man vælger den lette løsning, med medister. Min kødbolle medister opskrift med bacon er altså virkelig mums!
Medister opskrift
Man kan selvfølgelig godt kaste sig ud i den helt store kogekunst med en hjemmelavet medister opskrift, men her springer jeg altså over hvor gæret er lavest, og bruger en færdig medister fra køleren i supermarkedet. Jeg har faktisk aldrig forsøgt mig med en medister opskrift helt selv, jeg tror bare at jeg er lidt nervøs for alt det med tarme der skal fyldes og sådan. Så ja, jeg tager altså bare den nemme løsning.
Jeg har omviklet mine medister kødboller med bacon, og det giver altså noget helt fantastisk til sådan en kødbolle.
Du kan også prøve min slange på flødebund, hvis du vil have mere medister inspiration.
Tilbehør i form af tomatsovs og spaghetti
Som tilbehør til mine skønne medister kødboller med bacon har jeg helt klassisk serveret en spaghetti med en tomatsovs. Jeg har altid hjemmelavet tomatsovs i fryseren, men man kan altså sagtens bruge en af de købte, hvis man har det bedre med dette. Her er det altså bare en pastasovs man bruger, når man leder i butikkerne. Jeg har bedst erfaring med dem i glas, gerne fra Lidl hvor favoritten altså er at finde.
Vil du gerne forsøge med din egen? Så prøv endelig min tomatsovs her.
Kødboller af medister opskrift med bacon, tomatsovs og spaghetti.
Ingredienser
- 250 gram spaghetti
- salt
- olie
- 1 portion tomatsovs (købt eller hjemmelavet.)
- 1 medister
- 1 pakke bacon (skiver)
- persille
- evt. revet mozerella
Sådan gør du
- Skær din bacon over i 2 - jeg endte med 12 stykker.
- Skær skindet af din medister - og del den over i små stykker. Der skal være lige så mange stykker som du har bacon.
- Rul dine kødboller med et stykke bacon omkring.
- Kog din spaghetti efter anvisningen på pakken.
- Steg dine bacon kødboller på en pande med lidt olie. Vend dem løbende.
- Varm din tomatsovs.
- Server straks din spaghetti med frisk hakket persille, tomatsovs og dine kødboller på toppen.
Velbekomme.
Varmeste hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor
Vil du gerne følge med på min instagram hvor jeg deler mit liv som mad blogger, mor til to og kontorassistent? Eller vil du følge med på facebook, hvor jeg deler nye opskrifter og desuden river gamle opskrifter frem til tider?
Du kan også følge mig på pinterest profil under navnet #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar eller en besked til mig. Både ved spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg kan.
[…] Mandag: kødboller af medister med spaghetti og tomatsovs. […]
[…] pasta. Men du kan også gå den nemme vej og servere en one pot med kødboller og ris eller lave kødboller af medister på en bund af spaghetti. Nemt og […]