De skønneste fyldte peberfrugter med svinekød og pasta med tomatsovs. En nem opskrift med masser af smag. De fyldte peberfrugter med svinekød er en “frikadelleopskrift” der er fyldt i røde peberfrugter. Det giver en virkelig dejlig smag til både peberfrugt og svinekød.
Fyldte peberfrugter med svinekød
Mine fyldte peberfrugter med svinekød er egentligt bare en klassisk farseret peberfrugt som jeg har lavet efter mine egne præferencer. Min fars er lidt ala frikadellefars og både fars og peberfrugter får en fantastisk smag efter et besøg i ovnen. Du kan godt bruge både gule og grønne peberfrugter til de fyldte peberfrugter hvis du er mere til det – min favorit er dog de røde.
Vil du prøve en anden opskrift på farseret peberfrugter? Prøv denne med kylling.
Pasta med tomatsovs
Jeg laver min egen tomatsovs til denne opskrift, men der kan man igen gøre præcis som man har lyst til. Du kan sagtens bare købe en tomatsovs på glas og bruge den. Fordelen ved at lave din egen er dog at du kan tømme grøntsagsskuffen for grøntsager der ikke har det vildt godt længere og blot tilføje ekstra hakket tomat og løg til tomatsovsen for at få den rette smag. Du kan fryse resten af tomatsovsen ned i mindre portioner, så du altid har tomatsovs i fryseren til de travle dage.
Fyldte peberfrugter med svinekød og pasta med tomatsovs
Ingredienser
Fyldte peberfrugter med frikadelle fyld
- 500 gram svinekød
- 1 almindelig løg
- ½ rødløg
- 1 hel æg
- 1-2 spsk mel
- salt
- peber
- 4 hele peberfrugter
Pasta med tomatsovs
- 500 gram valgfri pasta
- vand
- salt
- 1 dåse hakket tomat
- ½ rødløg
- 3 fed hvidløg
- oregano (frisk eller tørret)
- salt
- peber
Topping
- persille
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Start med at gøre alle ingredienser klar til farsen. Hak dine løg fint og bland din hakket svinekød, løg, mel og æg sammen. Put salt og peber i. Mængden af dette afhænger af dine smagsløg men jeg bruger cirka ½ tsk salt og 1,5 tsk peber til 500 gram hakket kød.
- Skær toppen af dine peberfrugter. Rens dine peberfrugter indvendigt. Fordel din fars i de 4 peberfrugter. Sæt dem i et ovnfast fad.
- Sæt dem i ovnen i 30 - 40 minutter, til de er gennemstegt.
- Bland hakket tomat, løg, hvidløg og krydderier i en gryde. Kog det igennem.
- Når din tomatsovs er kogt færdig skal den blendes så det er cremet og lækkert. Smag den til med salt og eventuelt mere oregano.
- Kog din pasta efter anvisning på pakken når der er cirka 20 minutter tilbage på dine fyldte peberfrugter.
- Dræn din pasta for vand. Bland lidt tomatsovs i din pasta af gangen og rør det godt rundt. Det kan godt være at du ikke får brug for al tomatsovsen, den kan fryses til en anden gang. Drys gerne frisk persille på toppen.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
[…] Søndag: Fyldte peberfrugter […]