Har du prøvet pasta Bianca med kebab og majs? Det er endnu en af mine virkelig lækre cremede pasta retter med kebab. Opskriften er med inspiration fra en ret jeg altid bestilte da jeg var barn og vi skulle have pizza fra pizzariaet. Det er en lækker cremede pasta penne med sprød kebab og stegte cocktailpølser.
Cremede pasta retter med kebab
Selvom inspirationen kommer fra vores lokale pizzamand så er den opgraderet noget. Jeg kan huske retten var blandet helt sammen og kebab’en derfor var blevet blød frem for sprød. Pølserne har jeg derudover også selv tilføjet som et ekstra sprødt element som jeg også elsker. Min tomatsovs er blot tomatsovs fra glas. Jeg kan personligt bedst lide dolmio smooth eller hvidløg varianterne, men du kan bare bruge jeres egen favorit. Hvis du bruger en tomatsovs uden så meget smag kan jeg anbefale at krydre sovsen med hvidløg, oregano, salt og peber. Det giver en skøn smag til retten.
Jeg serverer oftest noget brød med smør til pastaretter når de er på menuen herhjemme. Det synes jeg er lækkert, men man kan jo gøre som man har lyst til.
Du kan også lave disse hjemmelavet nuggets til pastaen i stedet for kebab.
Pasta Bianca med kebab og majs
I min pasta Bianca har jeg brugt kebab, cocktailpølser og majs. Du kan dog også tilføje andre grøntsager hvis du har lyst. Her kan jeg anbefale dig at smide friske cherry tomater i tomatsovsen. Du kan også putte revet gulerødder i sovsen. Derudover kan du stege nogle løg ringe sammen med kebab’en hvis i også kan lide løg i jeres familie. Du kan derudover stege nogle forkogte blomkål og broccoli buketter som tilbehør hertil. Det passer sig godt til kebab og den cremede tomatsovs.
Hvis du gerne vil prøve en cremet pastaret med frisk pasta så kan jeg anbefale dig denne.
Pasta bianca med kebab og majs
Ingredienser
Sovsen
- 1 glas tomatsovs. (min favorit er smooth fra dolmio)
- 1 flaske madlavningsfløde. (2,5 dl.)
- 1 lille dåse majs.
- Evt. oregano, hvidløgspulver, salt og peber. (hvis din valgte tomatsovs har brug for lidt mere smag)
Pasta
- 500 gram pasta penne.
- Vand.
- Salt.
Kød
- 300 gram okse kebab.
- 150 gram cocktailpølser. (fra køl - ikke fra dåse)
- Lidt olie.
Eventuelt
- Brød.
- Smør.
- Purløg.
Sådan gør du
- Kog din pasta i rigeligt let saltet vand.
- Put din kebab på en pande og lad det stege eventuelt med lidt olie.
- Skær dine cocktailpølser ud på midten af begge leder så du har 4 stykker pølse fra hver.
- Steg dine pølser på panden med kebab'en.
- Put tomatsovs og madlavningsfløde i en gryde og varm det godt igennem.
- Hvis du vil have brød til retten skal det også varmes nu.
- Når din pasta er kogt færdig tilføjes den til tomatsovsen sammen med dine majs. Blandt det godt sammen.
- Du kan nu vælge at putte din kebab ned i gryden også eller alternativt servere det hver for sig så man selv kan bestemme mængden af kød.
- Server din pasta Bianca med flutes hvis du har lyst til det og eventuelt lidt purløg på toppen.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
[…] Prøv også en vildt lækker pasta Bianca med kebab og flødesovs. […]
Spændende opskrift som jeg vil lave i aften. jeg forstår dog ikke navnet? Bianco er normalt pizza (og pasta) UDEN tomat – altså hvid.
Det er måske pigenavnet Bianca, der hentydes til? 🙂