Kender i det – man har lyst til æg, men man ved også at man er nødt til at lave det lidt mere spændende end en æggekage før børnene gider spise det? Jeg laver noglegange spejlæggekage i stedet. Det er så lækkert og der kan tilføjes præcis det fyld man har lyst til. Til aftensmad spiste vi det med spinat og fetaost, men også skinke og chedderost eller kylling og pesto er sikre vindere.
Du kan også prøve min lækre ret “kylling i pikantsovs med ovnkartofler” find opskriften her.
Ingredienser:
10 æg
Fetaost
Spinat
Lidt smør til stegning
Tomater
Purløg
1 pakke kalkunbacon
Lidt salt
Fremgangsmåde:
1. Smelt smøret i en pande der kan komme i ovnen.
2. Læg spinaten på.
3. Put fetaost og æg ovenpå spinaten.
4. Lad det stege lidt tid.
5. Når ægget har sat sig i siderne puttes en smule salt på toppen.
6. Sæt panden i ovnen ved 160 grader varmeluft i ca 15 minutter.
7. Steg kalkunbacon og skær tomater i både.
8. Pynt spejlæggekagen.
9. Kan serveres med rugbrød.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Vil du lave noget andet med æg? Prøv min spejlæggekage med fetaost. […]