Amen hvor jeg da bare mega fucking savner forår, sommer og bedre vejr. Det er så super koldt lige pt! Men så kan man heldigvis bringe lidt sommer ind i hjemmet via maden – denne skønne ranch pastasalat er både sommeragtig, nem at lave, super lækker og hurtig at variere præcis i den retning som man ønsker salaten. Du finder flere lækre pastasalater her på bloggen, og det er der helt sikkert en grund til, vi spiser nemlig pastasalat ned ret høj hyppighed.
Vil du prøve den mest populære pastasalat her på bloggen? Så prøv min pikant pastasalat.
Du kan putte lige præcis de grøntsager i din ranch pastasalat som du og din husstand bedst kan lide – men jeg synes dog ikke du skal rette det vilde i dressingen – dens komponenter passer perfekt sammen med resten af ingredienserne i denne ranch pastasalat.
Jeg har blot hakket enden af en rød snack peberfrugt meget fint og puttet i dressingen – resten af snack peberfrugten spiste Agnes inden aftensmaden.
I forhold til dressingen, kan man sagtens gøre den mere let, ved at putte lidt mere cremefraiche og lidt mindre mayonnaise i den. Jeg bruger hvidløgspulver i dressingen, det giver nemlig en bedre smag end hele hvidløg synes jeg – men du kan også sagtens bruge hele hvidløg hvis du har lyst.
Du kan også prøve min cheeseburger pastasalat med den skønneste big mac dressing.
Man kan selvfølgelig selv bestemme hvilken pasta man ønsker at bruge – en grov pasta er at foretrække hvis man ønsker at øge sundhedsværdien i retten ihvertfald. Jeg har brugt mine favorit skruer – dem køber jeg i enten rema1000 og bilka, men mon ikke de også fåes andre steder?
Ingredienser:
250 gram pasta.
Vand.
Salt.
200 gram forstegt kylling.
1 – 2 pakker bacon.
100 gram cheddarost i blok.
En god håndfuld cherrytomater.
1/3 agurk.
1 hjertesalat.
Ranch dressing:
4 spsk mayo. (Jeg brugte en let mayo på glas)
2 spsk cremefraiche.
Hvidløgspulver.
Salt.
Peber.
En smule peberfrugt.
Fremgangsmåde:
1. Start med pastaen, kog den i rigeligt letsaltet vand efter anvisning på pakken.
2. Steg dit bacon, mit fik en tur i ovnen.
3. Forbered dressingen, jeg blander mayo og cremefraiche, hakker peberfrugten fint og smager til med både peberfrugt, salt, peber og hvidløgspulver. Lad dressingen trække på køl.
4. Rens og skær dine grøntsager og skær din cheddarost i tern.
5. Lad pastaen køle en smule mens du steger din kylling let på en tør pande.
6. Din bacon skal nu hakkes eller knuses.
7. Bland kød, ost, pasta og grøntsager godt sammen i en skål, eventuelt sammen med dressingen – den kan du dog også sagtens vælge blot at servere ved siden af.
Velbekommen!
De varmeste blogger hilsner
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Du er altid velkommen til at smide en kommentar her på bloggen hvis du har spørgsmål til maden eller andet, jeg er desuden at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
[…] Mandag: ranch pastasalat med kylling og bacon. Denne pastasalat er super skøn og sommeragtig. Med topping af knust bacon og den lækreste ranch dressing med masser af smag. […]
[…] Prøv også gerne min ranch pastasalat med kylling og bacon, hvis det er mere dig. […]
[…] Mandag: pastasalat med ranch dressing […]
[…] Du kan også lave min nemme og lækre ranch pasta salat med hjemmelavet dressing. […]