En virkelig nem og lækker opskrift på svensk pølseret med pasta! Min opskrift på svensk pølseret med pasta smager virkelig lækkert! Jeg er kæmpe fan og det samme er mand og børn der alle ville have det med på madpakke dagen efter.
Tips til flere grøntsager…
Når menuen står på svensk pølseret med pasta så kan man selvfølgelig godt ønske sig lidt ekstra grøntsager i retten. Du kan med fordel koge broccoli eller blomkål i små buketter med i pastaen. Det giver mere fyld og bidrager både med sundhed og smag. En omgang svensk pølseret med pasta er altså ikke at kimse af.
Du kan også sagtens servere en salat til retten eller gnavegrønt. Jeg serverede bare en omgang gulerodsstave, det var lige det vi havde i huset.
Vil du hellere prøve en sundere opskrift? Find en af mine 45 sunde opskrifter her.
Svensk pølseret med pasta
Normalt spiser man jo svensk pølseret med kartofler, men her er det i stedet svensk pølseret med pasta. Pasta er typisk et hit hos børnefamilierne. Sammentid er det virkelig nemt og så har man det jo nærmest altid i husstanden.
Du kan også servere en omgang kødboller med karryris – det er SÅ lækkert!
Svensk pølseret med pasta
Ingredienser
- 250 gram pasta (valgfri slags)
- 300 gram røde pølser
Sovs
- 1 løg
- 20 gram smør
- 3 spsk paprika
- 1 dåse tomatpure
- 2-3 dl mælk
- 1 tsk mel (blandes med lidt mælk til en jævning)
- 1-2 dl fløde (eller endnu mere mælk, hvis du ikke er til fløde)
Tilsmagning
- salt
- peber
- ketchup (giver lidt sødme og ekstra tomat)
- boullionterning (en kvart af gangen ved behov)
Topping
- purløg (hakket)
Sådan gør du
- Kog din pasta.
- Skær dine pølser i små skiver. Put dem op til pastaen de sidste 2 minutter, så de får lidt varme.
- Hak dit løg.
- Smelt smøret til sovsen i en anden gryde. Tilføj dine løg. Rør godt rundt. Tilsæt paprika og rør det godt sammen. Tilsæt derefter tomatpure. Varm det op inden du efterfølgende tilføjer mælk lidt af gangen.
- Tilføj fløden og lav en jævning af mælk og mel. Tilføj den til sovsen og lad den varme godt op.
- Smag sovsen til med masser af peber og lidt salt. Du kan desuden tilføje boullion og ketchup hvis du ønsker mere smag i sovsen.
- Når din sovs er færdig og din pasta er færdige, skal pastaen og pølser drænes for vand inden sovsen tilføjes. Smag gerne til igen her med salt og peber inden din svensk pølseret med pasta serveres med purløg på toppen.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!