En helt vildt skøn spaghetti kødsovs opskrift med grøntsager, som er virkelig populær i børnefamilier generelt, men specielt i vores. Min mand beder om spaghetti kødsovs hver eneste gang jeg spørger ham om han har indput til madplanen. Traditionelt kaldt en nem spaghetti bolognese opskrift – men hos os, blot spaghetti med kødsovs.
Min spaghetti kødsovs opskrift er virkelig nem!
Denne opskrift er uden hokus pokus, men den kan laves med masser af snyd. Du kan tage den nemme løsning og bruge en færdig lavet tomatsovs, men du kan også med fordel lave din egen tomatsovs. Jeg har altid frosset portioner af min hjemmelavet tomatsovs ned i fryseren, den kan hurtigt tøes op ved behov, og så smager det altså også virkelig godt! Man kan desuden på denne måde med fordel få brugt alle de grøntsager man har, som er ved at være slatne nederst i skuffen. (jeg smider altid disse grøntsager i fryseren og smider i en tomatsovs næste gang jeg skal igang med gryderne.)
Vil du prøve at lave en hjemmelavet tomatsovs? Så finder du min opskrift lige her.
Denne kødsovs opskrift med grøntsager kan varieres på masser af måder – nem spaghetti bolognese opskrift!
I en kødsovs som denne er det kun fantasien der sætter grænser. Du kan med fordel tilføje en hel masse lækre grøntsager; fint skåret broccoli, spidskål eller blomkål. Peberfrugt, porre eller squash kan også anbefales pakket i små stykker.
Er du til super meget hvidløg, så smider du bare 3-5 fed ekstra i. Du kan også sagtens variere din kødsovs med andre typer af kød, hakket svinekød, hakket kyllingkød eller hvad end du har lyst til.
Server gerne din kødsovs til min luksus kartoffelmos, find opskriften her.
Spaghetti kødsovs opskrift med grøntsager
Ingredienser
- 500 gram hakket oksekød.
- 1 løg.
- 1 portion tomatsovs. (gerne hjemmelavet)
- 2 tomater.
- 3 gulerødder.
- 2 dl mælk.
- salt.
- peber.
- oregano.
Tilbehør
- 400 gram spaghetti
- 1 spsk smør
- persille
- ost (cheddarost eller parmasanost)
- hvidløgsbrød
Sådan gør du
- Steg oksekødet.
- Hak dit løg. Tilsæt løg til sovsen. Hak dine tomater fint og skær dine gulerødder i små tern. (jo længere tid du har til at lade din sovs simre, jo bedre. Så hvis du har masser af tid, så vent med punkt 3 og spring direkte til punkt 4 og 5. Lad retten simre så længe du har tid, og lav tilbehøret efterfølgende)
- Sæt spaghettien til at koge efter anvisningen på pakken og sæt dit hvidløgsbrød i ovnen.
- Tilsæt grøntsager, tomatsovs og mælk til din kødsovs.
- Smag til med salt, oregano og peber.
- Når spaghettien er færdig, hældes vandet fra. Smid en klump smør og hakket persille ned til spaghettien og rør godt sammen. Server din spaghetti med kødsovs, frisk revet ost og hvidløgsbrød.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Tirsdag: spaghetti bolognese. […]
[…] Du kan også lave en klassisk omgang spaghetti med kødsovs. […]
[…] Søndag: spaghetti kødsovs […]