Denne omgang bagte spaghetti muffins serveret med skønne hvidløgsbrød med ost. En skøn menu til de kødfrie dage. Når det kommer til kødfrie dage så er jeg virkelig glad for pastaretter. Der kan være virkelig meget lækker smag i disse som gør at kødet ikke savnes. Vi har ikke faste kødfrie dage på madplanen hos os, men vi laver jævnligt kødfrie dage. Ikke nødvendigvis med vilje men blot fordi det passer ind på den pågældende dag.
Disse spaghetti muffins er en nem måde at en virkelig lækker omgang kødfri mad på menuen. Det er en skøn spaghetti med tomatsovs og ost som også sammentid giver god mæthed og fylde i maven. Personligt elsker jeg spaghetti med tomatsovs og ost, men det er selvfølgelig en smagssag. Måske har du brug for lidt grøntsager i pastaen også? Nogle fint hakket løg, gulerodsspaghetti eller hvad du ellers kunne tænke dig.
Vil du have en anden ret med spaghetti? Så kan du lave kyllingerulle med cremet spaghetti.
De skønneste hvidløgsbrød med ost – lækker tilbehør til bagte spaghetti muffins
Du kan også sagtens serverer dine spaghetti muffins på en bund af din favorit salat med noget frisk revet parmasanost på toppen og frisk persille ovenpå også.
Mine flutes er blot de billige hvidløgsflutes fra frost som jeg har tøet op inden jeg har fyldt dem med osten. Både cheddar i blok og revet mozzarellaost ovenpå disse hvidløgsflutes inden de bages i ovnen. Du kan også sagtens bruge hvidløgsflutesene som de er hvis du ikke har lyst til at spise så meget ost. Du kan også sagtens bruge almindelige flutes uden hvidløg og fylde dem med ost som tilbehøret.
Put endelig en masse fint hakket persille på toppen, det er virkelig lækkert med persille på dine spaghetti muffins for det giver en virkelig god smag. Du kan også sagtens putte en masse hvidløg i din tomatsovs eller lave en lækker hvidløgsolie som du kan dryppe ud over dine spaghetti muffins.
Server eventuelt en masse gnavegrønt som tilbehør til denne opskrift eller en nem salat med fint hakket iceberg, majs, tomat, agurk og peberfrugt. Det er lækkert med noget sprødt sammen med den fede spaghetti.
Du kan også lave hjemmelavet hvidløgsbrød hvis du har lyst til det – min opskrift er lige her.
Spaghetti muffins og hvidløgsbrød med ost.
Equipment
- Muffinsforme (jeg brugte en af metal. Hvis du ikke har det så kan du enten bruge silikone eller dem af papir der ikke er genbrugelige. Har du slet ikke nogle af delene, så kan du også bare ligge dine snoede spaghetti muffins ud på en bageplade med bagepapir.)
Ingredienser
Spaghetti muffins
- 500 gram spaghetti.
- Vand.
- Salt.
- Olie.
- 1 glas tomatsovs
- 150 gram mozzerellaost
- 1 god håndfuld persille
Tilbehør
- 1 hel hvidløgsflute. (skal være tøet op)
- 50 gram cheddarost i blok.
- 50 gram mozzerallaost,
- Valgfri gnavegrønt.
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
- Start med at koge din spaghetti i rigeligt letsaltet vand.
- Mens spaghettien koger kan du lave brødet klar. Skær din cheddarost i 7 skiver. Put en skive i hver revne. Put mozzarellaost på toppen og læg det i et ovnfast fad så du er klar til at putte det i ovnen med dine spaghetti muffins.
- Når din spaghetti er kogt hælder du det meste af vandet fra. Du må gerne lade en lille bitte smule være i bunden af gryden. Tilføj ost og tomatsovs og rør det godt sammen så det er fordelt godt på spaghettien.
- Nu skal dine muffinsforme smørres med lidt olie.
- Tag en gaffel og en ske. Sno gaflen omkring i gryden med spaghetti til du har en stor mængde læg skeen under gaflen og sno det sidste omkring inden det overføres til din muffinsform. Fortsæt til du har brugt alt spaghettien eller ikke har flere muffinhuller (du kan sagtens spise pastaen som den er også hvis du ikke har flere muffinsforme)
- Læg dine muffins i ovnen sammen med hvidløgsbrødet i cirka 10 minutter til brødet er gyldet og dine muffins er "sammenhængende".
- Server med frisk hakket persille på toppen og eventuelt lidt gnavegrønt ved siden af.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!
[…] Søndag: spaghetti muffins […]
[…] Du kan også lave disse skønne spaghetti muffins med tomatsovs – de smager skønt! […]
[…] Du kan også lave disse skønne spaghetti muffins med tomatsovs – de smager skønt! […]
[…] Du kan også prøve min opskrift på spaghetti muffins med tomatsovs – det er så lækkert! […]
[…] Spaghetti muffins […]
[…] Søndag: spaghetti muffins […]