En af de ting folk oftest efterlyser er mørt og saftigt kylling – og det kan være svært at opnå ved en stegning på panden. Pigerne, manden og jeg er vilde med kyllingepakker, og vi spiser dem jævnligt fordi de kan varieres i uendelighed og smager fantastisk. Ikke nok med en fantastisk smag, jamen så tager det heller ikke ret lang tid at lave. #winwin
Søndag aften var mine kyllingepakker igen på menuen – som tilbehør fik vi igår kartofler og bearnaisesovs – men også ris er et udemærket valg.
Du kan også lave din egen bearnaise – jeg har en skøn opskrift lige her.
Foreslag til variation af fyld i mine kyllingepakker vi jævnligt benytter er blandt andet: stegt bacon (og baconfedtet), peberfrugt, blomkål, snittet spidskål, halve rosenkål, æbler, ost, majs og ærter. Igår brugte vi spinat, ananas og broccoli. Tomat er et must, ligegyldigt hvilket andet fyld man benytter.
Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid: 1 time og 5 minutter.
Heraf arbejdstid: 20 minutter.
Ingredienser:
En passende mængde kartofler.
Olie.
Salt.
Peber.
Bearnaisesovs.
Sølvpapir.
500 gram kyllinge bryst.
1/4 del broccolihoved.
2 store håndfulde frisk spinat.
1 dåse ananas.
1 dåse hakket tomat.
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Skyld kartoflerne og skær dem i både.
3. Hæld olie, salt og peber på kartoflerne.
4. Riv 4 stykker sølvpapir af og fold lidt kanter på.
5. Skær kyllingebrysterne ud i 4 lige store stykker. (Jeg havde 2 som jeg delte lige over) og læg dem nederst i folien.
6. Skær ananas og broccoli i små stykker.
7. Fordel ananas, broccoli, frisk spinat og tomat ovenpå pakkerne.
8. Drys lidt salt og peber på toppen.
9. Luk pakkerne sammen og læg dem i et ildfast fad.
10. Put kartofler og kyllingepakkerne i ovnen i ca 45 minutter.
11. Lav bearnaisesovs i den sidste stegetid.
12. Vær obs på at der vil være en del væske i bunden af hver kyllingepakke, tøm dem gerne i fadet inden de lægges på tallerken.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
Hvor er det dejligt, du sådan deler ud af dine opskrifter. Den med kyllingrulle er blevet brugt en del herhjemme – vi er vilde med den! ??
Bare for lige at være lidt træls – dine billeder er voldsomt store (i hvert fald når jeg læser med fra pc’en) så jeg har svært ved helt at se hvad de alle forestiller ?