Noglegange skal det være let ikke? Mad på 15 minutter kan sagtens lade sig gøre uden at gå på kompromis med smag. Jeg serverede i weekenden denne cremet tomatpasta med kødboller af medister – og det smagte skønt.
Man kan selvfølgelig sagtens argumentere imod at bruge medisterpølse til kødboller, men det er både let, billigt, smagfuldt og hurtigt – og så kan man altid lave hjemmelavet kødboller en dag hvor man har mere tid ikke?
Har du tiden i dag? Så finder du her opskriften på spaghetti med kødboller og tomatsovs.
Du kan med fordel lave din tomatsovs selv, jeg har næsten altid et lager i min fryser, men du kan også sagtens købe dig til den. De fåes på glas i de fleste supermarkeder og så vidt jeg husker, er den bedste fra lidl – hvis du går efter discount varerne ihvertfald.
Mine børn var vilde med denne tomatpasta – og ikke uden grund, for den smagte virkelig skønt! Kødbollerne derimod var de ikke så glade for, hvilket faktisk undrede mig, for de elsker medister – men måske fordi hele kødboller var stegt, mens det ved medister kun er skindet – i dont know, men det er en plausible forklaring ikke?
I forhold til grøntsagsniveauet – så røg der kun majs i min variant, men egentligt ville jeg også gerne have haft gulerødder og ærter i, den der frostblanding man kan købe, det havde vi bare ikke i fryseren. Hvis du har det, så smid endelig lidt af det i også, det booster sundhedsværdien og smager med garenti super godt!
Nå men, ingen grund til at optage mere af jeres tid, når nu i kom for en hurtig opskrift, mine kødboller med cremet tomatpasta finder i opskriften på lige her:
Mængde: 4 personer.
Forberedelsestid: 15 minutter.
Heraf arbejdstid: 15 minutter.
Ingredienser:
1 medister.
Olie.
300 gram suppehorn.
Vand.
Salt.
En portion/el. glas tomatsovs.
1 mozerellaostekugle.
2 dl frost majs.
Fremgangsmåde:
1. Put dine suppehorn og frosne majs i en gryde, hæld vand henover og drys en smule salt deri – kog dem.
2. Skær tarmen af din medister, skær den rå medister pølse i mindre stykker. Rul dem eventuelt en smule og steg dem på en varm pande i lidt olie. Vend dem løbende.
3. Hæld vandet fra dine suppehorn og smid dit tomatsovs i dine suppehorn. Tilsæt derefter mozerellaosten som du river i mindre stykker.
Server din cremet tomatpasta med de stegte kødboller af medister. Jeg puttede lidt af mozerellaosten ovenpå min portion men det var blot lidt af den mængde ost der står i opskriften.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
[…] kødboller med cremet tomatpasta. En hurtig ret til en travl hverdag – som sammentid smager super […]