Jeg har tidligere delt en opskrift på en croissant med kinder surprice med jer her på bloggen – der fik jeg flere spørgsmål om andet fyld, så det skal i selvfølgelig ikke snydes for! Jeg har i dag lavet croissant med kylling, ost og pesto – de blev en stor succes!
Blev du nysgerrig på croissanterne med kinder surprice, er opskriften her.
Jeg har stadig til gode at lave en croissant fra bunden – og det er klart et projekt jeg kaster mig ud i, en dag, men for nu må varianten med købedej være ok, det smager nemlig også super godt, og så er det nemt for børnene at være med.
Derfor, nu til opskriften på sprøde, luftige croissanter med det dejligste fyld af ost, kylling og pesto.
Mængde: 6 styks.
Forberedelsestid: 20 minutter.
Heraf arbejdstid: 5 minutter.
Ingredienser:
1 rulle danerolles croissant dej.
1 mozerella ostekugle.
75 gram forstegt kylling.
6 tsk pesto.
Lidt mælk til pensling.
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
2. Åben pakken med croissant dej.
3. Skær de 6 stykker fri.
4. Skær ostekuglen i 6 lige store skiver.
5. Put 1 stykke ost, 1 tsk pesto og 1/6 del af kyllingen i hver.
6. Rul croissanterne sammen.
7. Læg croissanterne på bagepapir, pensel med mælk og sæt dem i ovnen 12-15 minutter.
Croissanterne nydes rygende varme eller sættes på køl til madpakken.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Jeg er at finde på min instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent. Derudover kan du følge med på bloggens facebook, hvor jeg ligger link til alle nye indlæg op. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor. Jeg kan desuden følges på pinterest under navnet #hashtagmor.
Du er som altid velkommen til at skrive en kommentar enten her, på facebook eller instagram hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Jeg svare så snart jeg har tid.
[…] Lun frokost croissant. […]