Kylling farsbrød med ost serveret med de skønneste hjemmelavede pomfritter i ovn. Mit kylling farsbrød med ost er lavet i en enhjørning form, for børnenes skyld.
Kylling farsbrød med ost.
Mit kylling farsbrød med ost er lavet i en stor enhjørning form. Opskriften herunder er kun halvdelen af denne opskrift, da jeg lavede dette kylling farsbrød med ost da min yngste datter Ellie havde en veninde med hjemme fra børnehaven. Derfor valgte jeg at lave mere farsbrød end jeg normalt ville have gjort, hvilket da også resulterede i en virkelig stor portion kylling farsbrød med ost i fryseren.
Du kan sagtens lave dette kylling farsbrød med ost med andet tilbehør eller med andet fyld. Det er helt op til dig selv hvad du kan lide.
Jeg har valgt at putte bøf mozzarella ost og havarti ost ind i mit farsbrød sammen med lidt almindelig løg og peberfrugt. Det giver en skøn smag og så er de to oste typer virkelig gode til at smelte sammen.
Du kan også prøve min kylling rulle med cremet spaghetti.
Med hjemmelavede pomfritter i ovn.
Mine hjemmelavede pomfritter i ovn er skønne, sprøde og fyldt med den lækreste krydderi smag. Jeg har valgt at servere min fantastiske aioli hertil. Den er virkelig hurtig at lave og så smager den virkelig skønt til de sprøde hjemmelavede pomfritter i ovn!
Min opskrift på aioli finder du lige her.
Jeg har krydderede mine hjemmelavede pomfritter i ovn med salt, paprika, hvidløgspulver og oregano. Det er en skøn kombination!
Hvis du er typen der kan lide parmasan ost og persille så kan jeg også anbefale dig at servere dine pomfritter med netop de to ting på toppen, loadet, lækre og sprøde hjemmelavede pomfritter i ovn!
Kylling farsbrød med ost serveret med hjemmelavede pomfritter i ovn.
Ingredienser
Fyldt kylling farsbrød med ost
- 400 gram hakket kylling
- 2 æg
- 3 spsk mel
- salt
- peber
- 1 bøf mozzarella ost
- 75 gram havarti ost
- 1 snack peberfrugt
- 1 løg
Hjemmelavede pomfritter i ovn
- 2-3 store bagekartofler
- olie
- salt
- paprika
- hvidløgspulver
- oregano
Tilbehør
- hjemmelavet aioli (find opskriften længere oppe i indlægget)
- 150 gram ærter
- små tomater
Sådan gør du
- Start med dine pomfritter. Skræl dine bagekartofler. Skær dine kartofler i aflange firkanter. Fordel alle kartofler på en bageplade beklædt med bagepapir. Det skal ligge ved siden af hinanden og ikke med overlap. Fordel lidt olie henover. Afslut med krydderierne.
- Skær dit løg og peberfrugt i små tern og put dem i en skål. Skær dit ost i tern. Bland begge dele godt sammen.
- Bland dit hakket kylling sammen med æg, mel og krydderierne.
- Fordel halvdelen af farsen i en form. Put fyldet i midten og fordel resten af farsen ovenpå så alt fyldet er dækket.
- Sæt din bageplade og dit farsbrød i ovnen på 180 grader varmluft i cirka 30-45 minutter. Vend eventuelt dine pomfritter når halvdelen af tiden er gået. Tilberedningstiden variere alt efter hvor små dine kartofler er skåret ud.
- Lav din aioli.
- Skyld dine ærter under koldt vand så de tør op.
- Server dit kylling farsbrød med ost, sammen med de hjemmelavede pomfritter, ærter, tomat og aioli.
Velbekomme.
De varmeste blogger hilsner,
Michelle Elbæk Jensen, #hashtagmor.
Vil du følge med på mine sociale medier?
Det er rart at følge folk på de sociale medier, vi ved jo godt alle sammen, at man ikke i samme omfang får tjekket blogs, hvis man ikke bliver påmindet engang i mellem og inspireret til det. Hvis du gerne vil følge med hos mig, er jeg at finde flere steder. Første og fremmest er jeg at finde på min mere private instagram hvor du er velkommen til at følge med i mit liv som aktiv mad blogger, småbørnsmor og fuldtidsansat kontorassistent.
Jeg har også en instagram der kun er fyldt med madspam og opskrifter – hashtagmor_blog.
Du kan følge med på bloggens facebook, der ligger jeg link til alle nye indlæg og engang i mellem river jeg ældre opskrifter frem fra gemmerne. Disse gamle indlæg giver yderligere inspiration til mine skønne følgere derinde.
Jeg kan også følges på pinterest under navnet #hashtagmor der deler jeg en masse nye og ældre opskrifter. Kort sagt, så er jeg at finde på de fleste sociale medier. Nu er det bare at vælge din favorit.
Hvordan kan jeg kontaktes?
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar på facebook, bloggen eller på instagram hvis du har et spørgsmål til mig, ris eller ros. Jeg lover at svare så snart jeg har tid.
Jeg er vild med når i deler jeres kreationer med link til mine opskrifter rundt omkring på de sociale medier. Det gør at mine mange opskrifter lettere kommer ud til flere madglade mennesker, der også kan nyde mine lækre og alt for lette opskrifter. Du må også meget gerne tagge mig på din instagram eller bruge mit hashtag #hashtagmor, på den måde ser jeg alle jeres lækkerier. Og til sidst – på forhånd, kæmpe, mega tusind tak for hjælpen!